Hoerensloeren Arrangement

Hoerensloeren Arrangement

Wil je de vrijgezel, baas, vriendin of misschien collega toch nog even in het zonnetje zetten?! Dat kan met ons Hoerensloeren Arrangement! Het perfecte vrijgezellenuitje met vriendinnen midden in de Rosse Buurt van Amsterdam!

Jullie groep wordt ontvangen in de studio, midden op de Wallen met een heerlijk glaasje prosecco. Spannend he? Die Amsterdamse Wallen! Al die dames achter de ramen! Wacht maar, want dit arrangement heet natuurlijk niet voor niets “Hoerensloeren”!

De ” gelukkige”  in spel ( die weet van niets! )  wordt omgeturnd tot een heuse hoerenmadam!

Met lakleren laarzen, een mooie pruik en een sexy jurk mag hij of zij poseren achter in een heuse fotostudio, die omgetoverd is tot peeskamer! Kies een sexy outfit en laat de gelukkige in kwestie de mooiste, spannende poses aannemen! Dit is een shoot om niet snel meer te vergeten ( ook al zou hij of zij dat wel willen…! ) Onze fotograaf maakt een paar mooie professionele foto’s ( die natuurlijk direct op Facebook komen te staan..;)

Ergste gehad? Zeker niet! Na de fotoshoot gaat de groep op pad, gewapend met een opdrachten boekje en een camera de Wallen op! In dit spannende boekje staan 10 verschillende opdrachten die perfect moeten worden uitgevoerd door de vrijgezel of de groep…

Onze gezellige begeleider houdt de groep in toom en zal het winnende team bekend maken!

Have fun met het Hoerensloeren Arrangement!


Dit programma is inclusief

– Begeleider
– Fotoshoot achter raam
– Prosecco bij ontvangst
– Prijsuitreiking
– Prijs voor de vrijgezel of “gelukkige”

min. aantal personen 8 personen

tijdsduur 2 uur

prijs p.p.
8 – 12 personen € 27,50 p.p. incl. btw
> 12 personen € 25,00 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner, Erotisch Strip Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!