de Jongens tegen de Meisjes Dinerspel

de Jongens tegen de Meisjes Dinerspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

Bekijk hier het uitdagende dinerspel “Jongens tegen de Meisjes” Dit is de ultieme strijd tussen beide sexen; een dinerspel vol met teambuilding, vragen en spellen én natuurlijk lekker eten! Welk geslacht mag na zich na vanavond op de borst kloppen en het uitschreeuwen? Tja, dat is echt een hele prestatie, want tijdens deze quiz gaan jullie allerlei vragen beantwoorden over het ándere geslacht! Wat kunnen vrouwen bijvoorbeeld beter: inparkeren of tanken? En wat zou een man eerder doen: de afwas of stofzuigen?

Het Jongens tegen de Meisjes Dinerspel is een gegarandeerd geslaagde teambuildingsavond voor een vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in Amsterdam!

De strijd tussen mannen en vrouwen wordt natuurlijk al eeuwenlang gevoerd. Mannen komen van Mars en vrouwen van Venus, toch? Of weten wij inmiddels meer over het andere geslacht? Luisteren mannen nou echt zo slecht of scannen zij alleen wat belangrijk is? En is het nou echt waar de vrouwen zo veel emotioneler zijn dan mannen of uiten zij gewoon veel meer?

Vanavond wordt duidelijk hoe men over het andere geslacht denkt; wat men er van weet en of de fabels o zo waar zijn!

Jullie worden ontvangen in een gezellig restaurant waar wij een privé zaal voor jullie groep gereserveerd hebben.

Tussen de gangen door van een uitgebreid diner, strijden jullie om die felbegeerde titel door vragen te beantwoorden, woorden te raden, opdrachten of het waar of niet waar spel te spelen.

En kan aan het eind van de avond eindelijk beslist worden wie de heuse winnaars zijn; de Jongens of de Meisjes?

Het teambuildingsdinerspel Jongens tegen de Meisjes is een uitdagend, gezellig en vooral hilarisch spelprogramma tijdens een bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam.


Dit programma is inclusief:

– 3-gangen diner
– gezellige quizmaster
– spelletjes, opdrachten, vragen
– prijsuitreiking
– prijs winnende team

Min. aantal personen 10 personen

Prijs €55,00 p.p. incl. btw

Tijdsduur 3 uur

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een ludieke stadswandeling met Sjaan door de Wallen of Jordaan of een Speurtocht CSI of Hangover vanaf €22,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!