Ik Hou van Holland Spel Wintereditie

Ik Hou van Holland Spel Wintereditie

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

Brrrr, buiten is het koud, maar met de Ik Hou van Holland Wintereditie blijven jullie zeker lekker warm!

Want, wij houden van Hollland! Ook in de winter! Speciaal voor de koude dagen heeft Funny Events de wintereditie van het Ik Hou van Holland spel ontwikkeld, nu in een warm jasje! Ideaal voor een winterse avond uit in het prachtige Mokum met haar verlichte bruggen en knusse cafe’s. Beleef het meest gezellige Holland uitje met een bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest en vergeet die donkere dagen!

Jullie groep wordt ontvangen door onze Hollandse Kerstmeisjes in een gezellig café-restaurant in het centrum van Amsterdam, waar wij het Hou van Holland Dinerspel zullen spelen. Onder het genot van een heerlijk winters 3-gangen keuze menu, strijden jullie vanavond in teams tegen elkaar in de bekende Hou van Holland Rondes. De teamcaptains worden, natuurlijk voor de herkenbaarheid ( 😉  versierd met een gezellige kerst of unoxmuts! ( Doet het altijd goed bij de foto’s…)

Iedereen heeft vast wel eens het spel op televisie gezien en kent de gezellige kneuterigheid van de ouderwetse spelletjes. Gezelligheid staat voorop bij dit spel en tijdens de wintereditie zijn de rondes ook helemaal in wintersfeer omgetoverd! Zing mee met de gezellige kerstnummers, schitter in de spelling en slogan ronde en beantwoord de vragen van de Kennistest! En dat allemaal tussen de gangen door van een heerlijk diner.

Beantwoord de vragen als ” Hoeveel calorieen zitten er in snert? Wat is de basis van oranjebitter? En welke 11 steden worden er aangedaan tijdens de elfstedentocht? ” Tja, denk daar maar vast eens over na en geniet van een oergezellige Amsterdamse Avond met het Ik Hou van Holland Winterspel! ideaal voor een gezellig bedrijfsuitje, familie uitje of misschien wel vrijgezellenfeest!

Dit winteruitje is ook leuk om te combineren met een Warme Winterwandeling of een Winterse Gluhweinvaart!

Dit programma is inclusief

– Quizmaster als Kerstvrouw
– Accesoires voor de teamcaptains
– Decoratie
– Hou van Holland Rondes ( Wintereditie )
– Uitgebreid 3-gangen diner
– Prijs voor het winnende team

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
3 uur

prijs p.p.
10 – 15 personen: € 57,50 p.p. incl. btw.
> 15 personen:  € 55,00 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Winterse Wandeling of of warme Gluhweinvaart om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken: