Walking Dinner met Plat Amsterdamse Sjaan!

Walking Dinner met Plat Amsterdamse Sjaan!

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

Bekijk het leukste Walking Dinner van Amsterdam; het Walking Dinner met Plat Amsterdamse Sjaan! Gegarandeerd gezellig op stap met een bedrijfsuitje of groepsuitje met collega’s, vrienden of familie!

Jullie zullen genieten van 3 gangen in 3 verschillende restaurants onder begeleiding van een de leukste gids van Amsterdam, namelijk de Plat Amsterdamse Sjaan! Zij neemt jullie mee voor een ludieke rondleiding door het centrum van Amsterdam, de Jordaan en als toetje natuurlijk de Wallen! Tijdens deze stadswandeling vertelt Sjaan alles over het mooie ( winterse ) Mokum, haar volksbuurtje de Jordaan en de Rosse Buurt. En die Sjaan, die kan toch kletsen! Wandel mee aan de arm van deze gezellige Amsterdamse gids en hoor de leukste verhalen en anekdotes over de stad. Wist je dat Mokum een Hebreeuws woord is? Dat staat de “de plek waar ik mij prettig voel”? En dat de huizen zo smal zijn vanwege de belasting die er betaald moest worden over de breedte van de huizen? En dat de naam Amsterdam ontstaan is uit de Dam die in de Amstel gebouwd is? Nee he? Nou, meer gaan wij ook niet verklappen!

Maar, tussen de rondleidingen door moet er natuurlijk ook nog lekker én gezellig gegeten worden! Het voor-hoofd en nagerecht wordt genuttigd in 3 verschillende restaurants, die Sjaan graag bezoekt. En heb je geen zin om in elk restaurant steeds je portemonnee tevoorschijn te halen om de drankjes af te rekenen? Dat is geen probleem! Bekijk dan ons Hollands Borrelarrangement a € 27,50 per persoon voor de gehele avond!

Ga mee met het Walking Dinner aan de arm van de Plat Amsterdamse Sjaan en beleef een supergezellige en culinaire avond tijdens een personeelsuitje of groepsuitje in Amsterdam!

Nb. de restaurants waar jullie de gerechten gaan eten liggen verspreid door het centrum en in de Jordaan, zodat jullie de leukste plekjes van de stad zullen ontdekken!

Het arrangement Walking Dinner met Plat Amsterdamse Sjaan is ideaal als groepsuitje of teamuitje.

Voorbeeld tijdschema
17:00 – 17:45 Wallen Wandeling
17:45 – 18:30 Voorgerecht
18:30 – 19:00 Centrum Wandeling
19:00 – 20:00 Hoofdgerecht
20:00 – 20:30 Jordaan Wandeling
20:30 – 21:00 Dessert


Dit programma is inclusief:

– Typetje Sjaan, de Amsterdamse gids
– Jordaan Tour & Wallen en Oude Centrum tour
– 3-gangen diner in verschillende restaurants

Min. aantal personen 8 personen

Tijdsduur 4 uur

Prijs per persoon

8 – 15 personen € 62,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 59,50 p.p. incl. btw

Hollands Borrelarrangement:
Geniet van onbeperkt bier, wijn, fris, koffie en thee gedurende de gehele avond a € 27,50 p.p. incl. btw! Dat is makkelijk!

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!