Bingo Feest met Sjaan

Bingo Feest met Sjaan

Culinair groepsuitje

Uitjes Spelprogramma / Teambuilding

Bingo pas voor in het bejaardentehuis? Echt niet! Funny Events maakt bingo weer hip met de Crazy Bingo Party met Sjaan! Deze hilarische over-the-top-Bingo Party met het Plat Amsterdamse typetje Sjaan is een uitje waarbij jullie gegarandeerd in polonaise de deur uit gaan!

In een gezellig cafe in het centrum van Amsterdam, wordt uw groep ontvangen door Sjaan, een doorgewinterde bingo dame. U weet wel, zo een met stempels en 10 kaarten! Onder het genot van een borrel en gezellige Amsterdamse meezingers, kiest u uw bingokaarten met zorg uit.

Wat gaat er gebeuren? Gaan we voor horizontaal? Verticaal? 1 lijn? Of hele kaart? Weet je wat, we doen het gewoon allemaal! Maar, dat is nog niet alles! Het kan nog veel hysterischer!…

Naast de gewone bingo spelen wij ook de rondes BNer Bingo en Smartlappen Bingo, meer bingo kan bijna niet 😉

Iedereen vandaag zal zich een winnaar voelen en niemand gaat met lege handen naar huis! Bekijk de prijzentafel maar eens!

Bingo mee met de Amsterdamse Sjaan tijdens de Crazy Bingo Party in het altijd gezellige Mokum!

Boek het gekste en meest ludieke vrijgezellenuitje, groepsuitje of personeelsuitje in Amsterdam met de Funny Borrel Bingo!

Dit programma is inclusief

– Bingo Juf Sjaan
– Gewone Bingo, BNer Bingo en Smartlappen Bingo
– Fantastische prijzentafel
– Locatie


Tijdsduur
1,5 uur

Min aantal personen

10 personen

Prijs p.p. 22,50 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken: