Warme Wallen Wandeling

Warme Wallen Wandeling

Culinair groepsuitje

Uitjes Rondleiding, Vrijgezellen

Wandel mee door de meest beruchte, bekende en gezellige buurt van Amsterdam, de Rosse Buurt! Als je dan in Amsterdam bent, dan kan een tour door de Wallen natuurlijk niet ontbreken!

Bekijk hier onze Warme Wallen Wandeling, jazeker niet alleen van de buurt, maar ook van de rondleiding krijgt u het zeker warm 😉

Gaan de Wallen nou weg of niet? En hoe zit het met het Red Light Fashion Project? En, waar zijn de pooiers gebleven? Op al deze vragen krijgt u een antwoord van onze gezellige en ervaren gids! Deze neemt u mee door de smalle straatjes, langs de rode ramen, maar ook door het oudste gedeelte van de stad. Heeft u zich altijd al afgevraagd waar de naam ouwehoeren vandaan komt? Uit de Rosse Buurt natuurlijk!

Tijdens de Warme Wallen Wandeling ontdekt u de leukste verhalen, anekdotes en Amsterdamse uitspraken!
Het Wallengebied is inderdaad het oudste stukje van Amsterdam, met het oudste beroep van de hele wereld…
Zo wandelen wij langs cafe in t’Aepjen, een van de oudste houten huizen, bekend om de beroemde uitspraak “In de Aap gelogeerd zijn!”

Ontdek hoe de Zeedijk er tegenwoordig uit ziet, waar het oude Bureau Warmoesstraat zit en waarom er een blauw licht achter de ramen schijnt in de Bloedstraat!

Wandel mee met de Warme Wallen Wandeling, de leukste rondleiding in Amsterdam! Aan de arm van onze bloedgezellige gids beleeft u de Rosse Buurt en haar fantastische charme.

Dit programma is inclusief


– Warme Wallen Gids
– 2 uur durende tour

min. aantal personen 8 personen

tijdsduur
2 uur

prijs p.p.
€ 12,50 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!