Nieuw! The Hangover Stadsspel

Nieuw! The Hangover Stadsspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Spelprogramma / Teambuilding, Vrijgezellen

Wat is er gebeurd met 4 vrienden die een hysterisch vrijgezellenfeest hebben gevierd in Amsterdam?! Tja, dat weten wij dus ook niet! Tijdens the Hangover Stadsspel is het aan jullie de taak om de gebeurtenissen van de vorige avond en nacht terug te halen en te reconstrueren! Een belachelijk, uniek en vooral hilarisch stadsspel voor een geslaagd groepsuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam!

Dit vrijgezellenfeest is wel heel erg uit de hand gelopen, zo erg dat 1 van de vrienden kwijt is! Daarnaast is de groep, voorzien van een van de ergste katers uit hun leven, opgescheept met een heuse baby waarvan de moeder in geen velden of wegen te bekennen is en blijkt 1 van de mannen nog een tand te missen ook! Gewapend met slechts een paar aanknopingspunten en deze raadsels is het aan jullie om alle gangen na te gaan. Onze begeleider zal jullie groep in teams opdelen, die allemaal hetzelfde doel hebben: de missende vriend terugvinden en een volledige reconstructie van de afgelopen nacht maken.

Door middel van kleine aanwijzingen, worden de bezochte plekken duidelijk en leggen jullie per camera vast wat er hier gebeurd moet zijn. En wij kunnen jullie vertellen, dat was niet mis! Ontdek de foutste en duistere plekjes van de Rosse Buurt en laat je meevoeren in het meest idiote vrijgezellenfeest aller tijden! En steeds als jullie denken: kan het nog erger? Jazeker dat kan! Bij iedere locatie, club of zelfs raam waar de mannen blijken geweest te zijn maken jullie een ludieke foto.

Hopelijk komen alle teams achter de verloren vriend en is de puzzel compleet! Die arme vriend, dolblij om gevonden te worden. Ook hij vraagt zich af wat er is gebeurd. En…gelukkig hebben jullie de foto’s nog!

Boek het unieke spelprogramma the Hangover Stadsspel en beleef het vrijgezellenfeest wat je nooit zou willen hebben! Hét teambuildingsuitje door hartje Amsterdam dat je niet mag missen! Te boeken met een bedrijfsuitje, groepsuitje of natuurlijk voor een vrijgezellenfeest!


Dit programma is inclusief:

– 2 uur durend spelprogramma
– Spelbegeleider
– Camera, plattegrond & aanwijzingen
– Alle foto’s toegestuurd
– Prijsuitreiking en prijs
– Drankje

Min. aantal personen 8 personen

Prijs
8 – 12 personen €22,50 p.p. incl. btw
> 12 personen € 18,50 p.p. incl. btw

Tijdsduur 2,5 uur

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a €55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!