Vrijgezellen Feest Tour

Vrijgezellen Feest Tour

Culinair groepsuitje

Uitjes Rondleiding, Vrijgezellen

Geen zin om een pak aan te schaffen voor de vrijgezel? Daar heeft Funny Events de oplossing voor! De Vrijgezellen Feest Tour is de perfecte tour door Amsterdam voor een pikant vrijgezellenfeestje.

In onze “paskamer” midden op de wallen verkleden wij de vrijgezel in een sexy outfit! Een kiekje in achter het raam en daarna is de rest aan de beurt.

In deze Vrijgezellen Feest Tour worden jullie allemaal omgetoverd tot dames van lichte zeden. Pose hier, glimlach daar en geniet een uur lang van de vrouwelijke kanten van je collega, broer, zus, vriendin, beste vriend of schoonvader of schoonmoeder.

Daarna neemt onze Warme Wallen gids jullie mee voor een spannende wandeling door de rosse buurt; het oudste stukje van Amsterdam met het oudste beroep van de wereld…

Denkt de vrijgezel overal vanaf te zijn? Zeker niet, want jullie zullen tijdens de wandeling een bezoek brengen aan een spannende peepshow en gekke opdrachten moeten uitvoeren! Met deze Vrijgezellen Feest Tour is dit een vrijgezellendagje Amsterdam om nooit te vergeten ( of liever wel…! 😉


Dit programma is inclusief
–       Peepshow
–       Gids als typetje
–       Kleding voor de vrijgezel
–       1 drankje
–       Funny Fotoshoot achter het raam
– Foto’s mee op dvd

min. aantal personen 8 personen

tijdsduur 3 uur

prijs
8 – 12 personen € 39,50 p.p. incl. btw
> 12 personen € 37,50 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

Ik Hou van Holland Diner

  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Borrelvaart en Fotoshoot achter het raam
  • Warme Wallen Rally
  • Op stap met Sien door de Jordaan
  •  

    Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken: