Over Ons

Funny Events zorgt voor vernieuwing in de uitjes!

Voor de meest stapelgekke, bijzondere, unieke, niet alledaagse en hilarische uitjes moet je bij Funny Events zijn! Wij hebben als doel uitdagend te blijven en vooral voor nieuwe, unieke arrangementen te zorgen. Zo kun je bij ons de gekste en leukste rondleidingen doen aan de arm van een typetje, maar wij verzorgen ook graag mooie boottochten, walking dinners of thema avonden. Onze doelgroep varieert van jong tot oud, van vrijgezellenfeest tot bedrijfsuitje.

Op zoek naar een verrassend teambuildingsevenement? Of je op stap voor een vrijgezellenfeest? Een geslaagd personeelsuitje boeken? Je oma met een supergezellig verjaardagsfeest verrassen?

Funny Events heeft een groot aanbod aan de leukste workshops, teambuildingsspellen, rondvaarten en unieke stadswandingen voor een geslaagd dagje uit in Amsterdam! En wij zijn niet alleen het meest gezellige evenementenbureau in Amsterdam, maar bieden ook uitjes aan in bijna elke stad in Nederland of komen graag op locatie!

Naast onze basis in Amsterdam, hebben wij ook de leukste uitjes in Utrecht, Alkmaar, Haarlem, Hoofddorp, Leiden, Noordwijk, Almere, Den Haag, Rotterdam of op locatie. Zo komen wij met ons Ik Hou van Holland Spel, Popquiz a Gogo Dinerspel of Moordspeldiner ook bij jullie op kantoor of zelfs bij de mensen thuis.

Het maakt ons niet uit; wij regelen het graag!

Dus ben je op zoek naar een supergezellig en gek uitje, een stadswandeling, een onvergetelijk bedrijfsuitje, een geweldig vrijgezellenfeest, sloep- of salonboot, gids, acteur, dinerspel, kinderfeestje of hippe uitgaansavond?

Check de arrangementen van Funny Events op de site en en bel of mails ons als jouw wens niet op de site staat zodat wij een Arrangement Op Maat gemaakt voor je kunnen samenstellen!

Wij organiseren het graag!

Bekijk hier nog meer ideeen voor een geslaagd bedrijfsuitje in Amsterdam! Klik hier
Vind hier nog meer tips voor een superleuk vrijgezellenfeest in Amsterdam! Klik hier

Bekijk ook onze websites voor uitjes in andere steden:

Ook voor losse Quizmasters, Hostessen, Gidsen, Acteurs, Muzikanten, Presentatoren, Dansers en ander entertainment kunt u bij ons terecht!

Welkom bij Funny Events!

Wij organiseren het...!

Het evenementenbureau in voor groepen met de meest unieke, bijzondere en hilarische uitjes in Amsterdam!

Op zoek naar een uitdagend vrijgezellenfeest, gezellig groepsuitje of bijzonder bedrijfsuitje in het bruisende Amsterdam, maar dan net even anders en specialer?
Dan zit u bij Funny Events goed!

Zoek een uitje

Goed om te weten…

Groepen vanaf 8 Personen
Datum en tijdstip zelf te bepalen
Prijzen inclusief btw
Uitjes in Amsterdam en op Locatie
Wij verzorgen ook evenementen Op Maat
Onze uitjes zijn er ook in andere steden
Ook programma's voor grote groepen
Losse Quizmasters of Quizzen op Maat

Heeft u een speciale aanvraag? Neem contact met ons op; wij maken graag een offerte op maat voor u!
<

Kleinere groep? Grote groep?

Is jullie groep kleiner dan 10 personen? Vraag naar de mogelijkheden; wij denken graag mee!

Wilt u met een grote groep boeken en heeft u een budget? Ook dat kan! Wij stemmen graag met u af wat de wensen zijn en welke mogelijkheden wij kunnen bieden voor een bepaald budget!

Volg ons ook op facebook & twitter!

Uitje in een andere stad?