Amsterdamse Sloepenrally

Amsterdamse Sloepenrally

Culinair groepsuitje

Uitjes Op de boot, Spelprogramma / Teambuilding, Vrijgezellen

Zin in iets actiefs op het water? Doe dan mee met de Amsterdamse Sloepenrally!

Deze heerlijk ontspannen Sloepen Speurtocht over land en water brengt jullie door de Amsterdamse grachten en de Amstel. Dat is nog eens een goede combinatie van teambuilding en gezelligheid! Lekker dobberen en niks doen? Nou, nee, dat ook weer niet! Er moet natuurlijk wel gespeurd worden! Tijdens deze sloepen puzzeltocht krijgen jullie per sloep allerlei gekke opdrachten, vragen en uitdagingen voor de kiezen. Wees dus lekker creatief en geniet vooral tijdens een groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje van het prachtige Amsterdam met haar mooie grachten.

Jullie groep wordt verdeeld in teams; elk team krijgt een plattegrond en een opdrachtenformulier met vragen en opdrachten door de stad. Dus, zoek een echte ( team ) Captain uit, dat is heel belangrijk; want deze vaart de boot de grachten door! De puzzeltocht wordt uiteraard in stijl begeleidt, door een echte matroos die ervoor zal zorgen dat jullie de weg niet kwijtraken en die jullie zeker in de gaten moeten houden! Want, wie weet kom je hem of haar onderweg nog ergens tegen…

Een supergezellige rally-speurtocht op een eigen bootje door de Amterdamse grachten, wat wil je nog meer?

Tip: neem drankjes en hapjes mee voor onderweg of meer aan bij een van de gezellige cafe’s aan de gracht! Ook wij verzorgen volledige drankenpakketten aan boord a €17,50 per sloep. Vraag naar de mogelijkheden!

Aan het eind van de rally wordt er een prijsuitreiking gehouden en maakt de begeleider het winnende team bekend! Het winnende team wordt beloond met een lekkere fles bubbels en de titel “Winnaar Sloepenspeurtocht” Tijdens de grachtenvaart zullen er ook foto’s gemaakt worden; deze krijgen jullie achteraf toegestuurd.

De Amsterdamse Sloepen Rally is het meest zomerse teambuildingsuitje door de Amsterdamse grachten en maakt ieder bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje tot een waar feest!

Drankenpakket: 6 blikjes bier, 2 flesjes spa blauw, 2 blikjes cola, 2 flessen witte wijn of prosecco, chips, nootjes, glazen, vuilniszak. Prijs: € 17,50 p.p. incl. btw

Dit programma is inclusief:

– Boot ( maximaal 6 personen )
– Begeleider
– 3 uur durende Rally te water
– Opdrachten en plattegrond
– Camera
– Prijs voor het winnende team

Min. aantal personen 10 personen

Tijdsduur 3 uur

Prijs p.p.
10 – 12 personen € 40,50 p.p. incl. btw.
> 12 personen € 37,50 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner, Karaoke Dinerspel of een Ik Hou van Holland Dinerspel a €55,00 p.p. incl. btw om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!