Ik Hou van Holland Dinerspel

Ik Hou van Holland Dinerspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

“Ik Hou van Hoooolaaand! Kleine landje aan de Zuiderzee….”

Denkt u alles te weten over ons kleine landje? Speel dan mee met het oer gezellige Ik hou van Holland Dinerspel! Tijdens een heerlijk 3-gangen diner in een knus restaurant in hartje Amsterdam, strijdt u in teams tegen elkaar voor een geweldige prijs! De teamcaptains worden aangekleed met accesoires; aan hen de taak om hun beste teamlid in te zetten in de rondes. Helemaal Hollands dus!

Het spel wordt begeleidt door onze Hollandse Sietse, die tussen de gangen door de verschillende spelrondes met uw groep speelt.  Hoe goed kent u ons koningshuis? Of bent u beter in de Nederlandse taal? Geef de bom door, beeld BNers uit , spel de mooiste woorden met uw team, maak de slogans af en zing mee met de Nederlandse hits tijdens het Ik Hou van Holland Dinerspel!

Wij HOUDEN van Holland!

Voor bedrijven of speciale gelegenheden, is het altijd mogelijk uw eigen vragen toe te voegen. Zo wordt het spel nog persoonlijker!

Dit programma is inclusief

– Hollandse Sietse
– Spelmateriaal & accesoires
– 3-gangen diner
– Locatie
– Prijs voor het winnende team

duur 3 uur

min. aantal personen 10

prijs p.p.

10 – 15 personen € 55,00 p.p. incl. btw.
> 15 personen € 52,50 p.p. incl. btw


optioneel
Boek bijvoorbeeld vooraf een Canal Bike Rally, Sloepen Speurtocht of leuke rondleiding om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!