Workshop Naaktmodel Schilderen

Workshop Naaktmodel Schilderen

Culinair groepsuitje

Uitjes Vrijgezellen, Workshop

Bekijk hier de meest uitdagende en sexy workshop voor een spannend vrijgezellenfeest met mannen of met vrouwen in Amsterdam: de workshop Naaktmodel Schilderen! Verras de vrijgezel met deze spetterende workshop, want wat er vandaag staat te gebeuren, dat hebben jullie vast nog nooit mee gemaakt!

Deze workshop Naaktmodel Schilderen bestaat namelijk uit een ware Striptease én een Schilder Workshop. Ja, de begeleider is eigenlijk een stripper en zal vandaag zijn of haar act als Frans typetje doen, waarbij jullie dan het eindresultaat van de striptease in verf vast zullen leggen…

Jullie groep wordt ontvangen door onze sexy Monsieur Jean of Madame Jeanette in een knus zaaltje in het centrum van Amsterdam. Zij zullen de workshop begeleiden op een bijna “Franse” manier…Dat wil zeggen: naakt!

Nou, niet meteen natuurlijk! Jean en Jeanette maken er een heuse Strip Show van om uiteindelijk als naaktmodel voor jullie te poseren. Al rode wangen?!

Tja, en dan is het aan jullie de kunst om een goede schets te maken en deze sexy modellen op jullie doek vast te leggen. Ben jij meer een Picasso type of  juist een Rembrandt? Waarschijnlijk zijn jullie al lang al blij om iets te kunnen schilderen, want onze naaktmodellen zijn hot!

Wij gaan het zien! het is in ieder geval lachen, gieren, brullen en genieten geblazen tijdens deze workshop  Erotisch Schilderen in Amsterdam. Dé verrassing voor iedere vrijgezel tijdens een geslaagd vrijgezellenuitje met mannen of met vrouwen.

NB. De doeken zijn niet zo groot, dus makkelijk mee te nemen!

Dit programma is inclusief

– Kwasten & Materiaal
– Begeleider & Naaktmodel Monsier Jean of Madame Jeanette
– Drankje
– 1,5 uur durende workshop
– Locatie
– Schilderij

Duur: 1,5 uur

Min aantal personen: 10 personen

Prijs:
10 – 15 personen € 44,50 p.p. incl. btw
>  15  personen € 42,50 p.p. incl. btw