Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel…

Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel…

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

Op zoek naar een spannend en hilarisch Moordspeldiner in Amsterdam? Bekijk hier het geheimzinnige maar vooral het meest ludieke Moordspeldiner; de Moord op Hollands Next Topmodel! Een avond lachen, gieren, eten, borrelen en brullen geblazen met collega’s, vrienden of vriendinnen tijdens een bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest!

Samen met jullie groep zullen jullie vanavond in de huid kruipen van deze theatrale typetjes; die allemaal betrokken lijken te zijn bij de gebeurtenis van vanavond. Het moordspel wordt gespeeld tussen de gangen door van een uitgebreid diner in een privé zaal van een gezellig restaurant.

Er is een moord gepleegd…En niet zomaar een, maar een moord op een model! Hollands Next Topmodel wel te verstaan! Speel mee tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenuitje vol teambuilding, gezelligheid en spanning met het Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel…

Nietsvermoedend zal de groep in het restaurant hun entree maken, maar bij binnenkomst worden zij opgewacht door politie agent Janssen met verontrustend nieuws! Jullie groep is op het plaats delict aanwezig en zal moeten blijven in verband met nader onderzoek.

Heeft u allemaal gekeken naar de finale van Hollands Next Topmodel? Heeft u ook allemaal massaal op Miss Misha gestemd? Vol spanning en sensatie keek heel Nederland naar de ontknoping van de Miss Verkiezing op SBS6! Het moest Misha zijn; zij had immers al 63 % van de stemmen! Echter, in die laatste 10 minuten wordt er een vreselijke ontdekking gedaan: Misha wordt dood aangetroffen in de kleedkamer….

Inspecteur Janssen wil deze zaak graag oplossen, echter zitten er in uw groep al een aantal verdachten! Gek genoeg heeft iedereen in de groep wel iets op zijn kerfstok…

Help mee om de dader van Misha te vinden en los samen de zaak op. Speur, lach, eet, borrel en geniet mee tijdens het spannende en hilarische Moordspeldiner in Amsterdam!

NB.
Liever het Moordspel op de borrelboot spelen? Bekijk dan onze versie: de Moordboot; de Moord op de Amsterdamse grachten… Klik hier!


Dit programma is inclusief
– 3-gangen diner
– Locatie
– Politie agent Janssen (en extra collega’s bij grotere groepen)
– Kleding en accessoires
– Scripts
– Prijs voor de winnaars

Min aantal personen 10 personen

Prijs
8 – 10 personen: €57,50 p.p. incl. btw
> 10 personen: € 55,00 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Crazy City Game of een Crime Tour vanaf 18,50 p.p. incl. btw om uw groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Amsterdam compleet te maken!