Gooische Vrouwen High Tea

Gooische Vrouwen High Tea

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement, Spelprogramma / Teambuilding

Bekijk hier meest hilarische Moordspel van Amsterdam, de Gooische Vrouwen High Tea! Dit unieke spel is een combinatie van een Moordspel, een Foute Soap en gebaseerd op de bekende tvserie Gooische Vrouwen!

En nu zijn de 4 Gooische Vrouwen weer terug! Dit keer met een wel heel mysterieus verhaal…Vandaag is iedereen uitgenodigd voor een lekkere high tea. Maar niet om even gezellig bij te kletsen en oude herinneringen op te halen, nee, helaas is er een hele andere, duistere reden! Dokter Rossi en Cherryl hebben alle vrienden en kennissen gevraagd om samen te komen.

Er is namelijk een ware Moordaanslag gepleegd op Cherryl. Zij is enkele maanden geleden in de liftschacht gevallen en vervolgens in een zwaar coma geraakt. Het mag een wonder heten dat zij de val overleefd heeft! Cherryl voelt zich goed, maar blijkt door het coma aan tijdelijk geheugenverlies te lijden.

Zij kan zich helemaal niets meer herinneren en herkent haar eigen man Martin niet eens! En als je denkt, zou dit nog erger kunnen? Ja dat kan! Daar is het natuurlijk de Gooische Vrouwen Soap voor he?

Na haar ontwaken komt Cherryl tot de ontdekking dat zij een dikke buik heeft en dus in blijde verwachting te zijn! Maar dat kan niet van Martin zijn, want hjij staat bekend om zijn slechte zaad… Tja, en wie is dan wel de vader van haar ongeboren kind? Had zij misschien een stiekeme relatie? En waarom eist hij zijn rechten dan niet op?

Genoeg vragen dus en vandaag wil Cherryl antwoorden hebben! En tijdens de ondervraag rondes, blijkt iedereen wel wat geheimen te hebben…

Kruip in de huid van de plat Amsterdamse Tante Cor, de sexy Anouk, de gemene Tippi Wan of de jolige Martin en los samen het mysterie op!  Uiteraard wordt het spel begeleidt door de onmisbare Dokter Rossi, die onder het genot van een heerlijke high tea de onderste steen boven wil krijgen.

Verkleed, geniet, lach en raak verwikkeld in de intriges en geheimen tijdens de stapelgekke Gooische Vrouwen High Tea!

Een thema spel met de mafste rollen en een wel hele vreemde uitkomst! Ideaal voor een bijzonder teambuildingsuitje, bedrijfsuitje, groepsuitje of  vrijgezellenfeest in Amsterdam.

NB. Het Gooische Vrouwen Spel kan ook tijdens een heerlijke 3-gangen diner worden gespeeld! Prijs 57,50 p.p. incl. btw

Dit programma is inclusief

– High Tea
– Dokter Rossi
– Scripts & muziek
– Kleding & accessoires
– Prijs voor de winnaars

Tijdsduur 2,5 uur

Prijs
10 – 15 personen €49,50 p.p. incl. btw
>15 personen €  45,00 p.p. incl. btw

Min aantal personen 10 personen

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een “Rondleiding Op stap met Sjaan door de Jordaan” a €24,50 p.p. incl. btw of Craxy 88 stadsspel a €22,50 p.p. incl. btw om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Amsterdam helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!