Erotisch Strip Diner

Erotisch Strip Diner

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement, Vrijgezellen

Funny Events heeft het spannendste diner van Amsterdam ontwikkeld; lekker eten met een happy end doe je met het Stripdiner Amsterdam! Sluit je vrijgezellenfeest in Amsterdam af met dit erotische diner met een wel hele speciale verrassing voor de vrijgezel!

In een knus restaurant wordt jullie groep ontvangen met een heerlijk 3-gangen diner. En, dat zullen jullie wel nodig hebben, na zo’n vrijgezellendag vol borrels 😉

Na het hoofdgerecht, zal de vrijgezel verrast worden met een echt lekker toetje; de Strip Act Amsterdam…Tijdens deze show wordt alles uit de kast getrokken om de vrijgezel in het zonnetje te zetten! Uiteraard hebben wij zowel mannelijke als vrouwelijke strippers, de keuze is aan jullie! Gaan jullie voor de sexy politie agent(e) of liever voor een schoolmeisje of stoere matroos? Onze mannelijke of vrouwelijke stripper geeft in ieder geval een show weg waar jullie zeker rode oortjes van zullen krijgen!

Dit erotische diner is een waar feest voor de vrijgezellen vrouwen of mannen, gegarandeerd met een happy end…

NB. Het Erotisch Strip Diner nog specialer maken? Boek dan de extra bodyshots a €5,00 (mannelijke stripper) per persoon en €7,50 (vrouwelijke stripper)per persoon om iedereen in het zonnetje te zetten! Vraag naar de mogelijkheden.

Het Strip Diner Amsterdam is de ideale afsluiting van een geslaagd vrijgezellendagje!

Dit programma is inclusief:

– 3-gangen diner
– Prive Locatie voor de act
– Strip Act ( man of vrouw )

Min. aantal personen 10 personen

Tijdsduur 3 uur

Prijs p.p. € 55,00 p.p. incl. btw.

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een gezellig Vrijgezellen Pakket vanaf 75,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje met vrienden of vriendinnen in Amsterdam compleet te maken!