Op stap met Loesie over de Wallen

Op stap met Loesie over de Wallen

Culinair groepsuitje

Uitjes Rondleiding, Vrijgezellen

Een unieke rondleiding met niet zomaar een gids maar een gids als Amsterdams typetje? Bekijk hier onze Wallen Tour: Op stap met Loesie over de Wallen!

Je kent Loes wel, die typisch, over the top Amsterdamse, tijgerprint en glimlegging type! Loes heeft een lekker plat Amsterdamse accent en kent de Wallen op haar duimpje. Al jaren staat zij achter de toog van haar favoriete stamkroeg en woont boven de Bananen Bar. Zij kent dus de beste anekdotes en verhalen over de Rosse Buurt, de dames in de peeskamers en de typische uitspraken en gezegdes!

Wat is een pikketanissie? Wat betekent “onder de klok lopen” eigenlijk? En waar komt “in de aap gelogeerd vandaan”?

Kom het allemaal te weten tijdens deze ludieke Wallen rondleiding Op stap met Loesie over de Wallen! Aan de arm van deze gids als typetje ontdek je het ontstaan van de Rosse Buurt met haar rode ramen en het Red Light Fashion Project.

Deze portie plat Amsterdamse gezelligheid in de warmste buurt van Mokum garandeert een uniek en hilarisch groepsuitje in Amsterdam!

Aan de arm van onze bloedgezellige Loes wandel je mee over de Amsterdamse Wallen langs de typisch Amsterdamse kroegen! ( Lees: de stamkroegen van Loes! )

Wilt u liever door de Jordaan wandelen? Dat kan ook! Maar, dan wandelt u mee met Sjaan door de Jordaan!

Dit programma is inclusief:

Gids als typetje Amsterdamse Loesie
– 1,5 uur durende rondleiding

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 1,5 uur

prijs
10 – 15 personen 22,50 p.p. incl. btw
> 15 personen 19,50 p.p. incl. btw

optioneel Geheel in Amsterdamse stijl afsluiten? Boek dan bijvoorbeeld aansluitend onze cursus Workshop Plat Amsterdams a € 25,00 p.p. incl. btw of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!