Themafeest PROUD TO BE FOUT!

Themafeest PROUD TO BE FOUT!

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

Funny Events is Proud to be FOUT! Hou jij van oude foute nummers? En gekke dansjes? Boek dan het leukste themafeest van Amsterdam; het Foute Feestje! Denk glitterleggings, cursus hakken, bretels, alle kleuren van de regenboog, broeken met wijde pijpen, Steve Urkel maar ook heel veel Vanessa en Boney M!

Kortom, het kan niet FOUT genoeg, want deze avond staat geheel in het teken van Golden Oldies, Meezingers en gekke dansjes.

Op een supergezellig, maar FOUTE locatie wordt iedereen sterren ontvangen op onze sfeervolle locatie in hartje Amsterdam door de enige Gemma Glitter!
Onze FOUTE DJ draait alvast wat gezellige disconummers, dus de voetjes mogen al van de vloer. Maar, er moet eerst gegeten worden, want er zal een bodempje moeten worden gelegd voordat het feest echt kan losbarsten. Dus staat er een uitgebreid warm en koud buffet klaar.  Na het buffet wordt er koffie en thee geserveerd en indien gewenst een lekker dessert.

Tijdens het buffet draait de Foute DJ lekker foute nummers en al Gemma Glitter met jullie de Popquiz a Gogo spelen! Wie waren die foute gasten die eigenlijk helemaal niet zongen? En wie zong Vamos a La Playa? En hoe gaat het dansje van Boney M…?

Kom helemaal in de stemming met Gemma Glitter en de Foute DJ met deze supergezellige Foute  avond in Amsterdam!

Optioneel:

Geen zin om zelf kleding en accesoires te regelen? Geen probleem met Mama’s Kast! Deze mobiele verkleedwinkel komt op locatie voor uw bedrijfsfeest, themafeest of personeelsparty om iedereen die wil te verkleden met de mooiste accessoires!
Prijs: € 400,- excl. BTW ( max. 4 uur )

Duur:
4 uur

Inclusief:

– Locatiehuur
– Gemma Glitter en de FOUTE DJ
– UItgebreid buffet ( naar keuze )
– Onbeperkt Hollandse Bar ( bier, wijn, fris, koffie, thee )
– Popquiz a Gogo
– Personeel & Organisatie
– DJ Set & Techniek
– BTW

Prijzen:
50 – 75 personen: €100,00 p.p. incl. btw
75 – 100 personen: €75,00 p.p. incl. btw
100 – 150 personen: €72,50 p.p. incl. btw
150 personen – 200 personen: € 67,50 p.p. incl. btw
> 200 personen: € 59,50 p.p. incl. BTW