Spelprogramma en Speurtocht Amsterdam

Bekijk hier ons aanbod aan spelprogramma en speurtocht in Amsterdam!

Speel bijvoorbeeld mee met het spannende smokkelspel Mokum Maffia, midden in het oude centrum of aan de rand van de Jordaan! Een spel vol teambuilding, crime en spanning, samen met collega’s of vrienden. Ontdek de smokkelroutes en probeer niet ontmaskerd te worden…Het Mokum Maffia spelprogramma kan ook in het Vondelpark worden gespeeld met een heerlijke picknick erbij!

Bekijk ook de Vondelpark Rally voor nog meer teambuilding! Heel veel actieve spellen in het mooiste groen van Amsterdam! Vondelpark Rally

Liever op de grachten varen? Ook dat kan in speurtocht vorm! Een ideaal bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje vol teambuilding en vooral heel veel gezelligheid is de Amsterdamse Sloepen Rally ! Lekker dobberen over de Amsterdamse grachten met een drankenpakket aan boord en relaxed de leukste en meest uitdagende opdrachten onderweg uitvoeren! Das pas prima teambuilding!

Iets meer beweging? Wij hebben deze speurtocht ook in waterfietsvorm; in teams van 4 personen waterfietsen jullie door de grachten tijdens de Waterfiets Speurtocht Amsterdam!

Niet alleen heel geschikt voor bedrijfsuitjes of teamuitjes in Amsterdam, maar ook voor een vrijgezellenfeestje of een familiedag zijn de Jordaan Speurtocht en de Warme Wallen Rally!

Naast de speurtochten op de gracht, is de “Ontdek de Jordaan Speurtocht” door de oude volkswijk gegarandeerd gezellig. Drink een borrel bij Cafe Lowietje en ervaar de Jordanese gezelligheid!

Ja,ja, het wordt eindelijk zomer in Nederland en dat betekent dat onze zomer activiteiten weer volop draaien!