Vondelpark of Westerpark Stadsspel

Vondelpark of Westerpark Stadsspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement, Spelprogramma / Teambuilding

Bekijk hier het meest actieve teambuildingsuitje in het groene Amsterdam; het Vondelpark – Westerpark Stadsspel Ideaal voor een uniek bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam.

Het Vondelpark is het grootste en meest bekende park van Amsterdam, groen, groot en gezellig! Daarom komt Funny Events met de leukste rally die Amsterdam rijk is, de Vondelpark – Westerpark Stadsspel! Weg uit de drukke stad en heerlijk in het altijd gezellige en groene Vondelpark of Westerpark, maar toch midden in het centrum.

Deze dag vol teambuilding wordt begeleidt door onze begeleiders, die de groep ontvangen bij Cafe het Blauwe Theehuis met een lekker drankje. Hier wordt de groep in teams verdeeld, die vandaag tegen elkaar zullen gaan strijden tijdens de Vondelpark Rally!

Tijdens dit spelprogramma krijgen de teams allerlei ludieke, actieve en sportieve opdrachten! Zo wordt er gestreden tijdens een estafette, moet er een code ontrafeld worden, een raadsel opgelost worden en wordt de teambuilding eens goed getest tijdens het verrekijkerspel. Strijd mee met je collega’s of vrienden en ga voor die overwinning! Welk team werkt het beste samen en is het meest creatief?

Ontdek het groene hart van Amsterdam en beleef een fantastische teambuildingsdag met collega’s, vrienden of vriendinnen, tijdens het Vondelpark – Westerpark Stadsspel!

NB. Het stadsspel kan natuurlijk perfect gecombineerd worden met een uitgebreide picknick in het park vanaf € 25,00 per persoon incl. btw.

Dit programma is inclusief
– Ontvangst met drankje
– Begeleider(s)
– Accessoires voor de teamcaptains
– Spellen, opdrachten en rally
– Prijsuitreiking
– Prijs voor het winnende team

min. aantal personen 10 personen
tijdsduur 3 uur

prijs p.p.
8 – 12 personen € 27,50 p.p. incl. btw.
> 12 personen € 25,00 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a €55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!