Moord bij Popstars…

Moord bij Popstars…

Culinair groepsuitje

Uitjes Funny Tours

Hij had er geen kracht meer voor.. Maar waar niet voor?

Werd Gerard bedreigd, gestalkt of werd hij gek van het showbizz wereldje? Hij sprak het niet alleen uit, het was ook op alle merchandise af te lezen. Gerard Joling had er geen kracht meer voor. Na het succesvolle Toppers weekend is er even niets van Joling vernomen.. En vanmiddag is hij dood aangetroffen op de set van Popstars. Gerard Joling is vermoord!

Wie heeft deze koelbloedige moord op zijn of haar geweten? De 5 hoofdverdachten zijn: Mari van de Ven,..hij heeft Joling zn haar verpest!, Ex deelneemster Priscilla 2009..hij heeft haar belachelijk gemaakt waardoor haar hele carriere verruineerd is. Gordon, is altijd al met hem in oorlog, Robert ten Brink heeft zijn plaats bij Popstars heeft gekregen of is het la Paay? Die zelf alle aandacht in het Popstars seizoen van 2010 wenst en het geschitter van Joling niet meer aankon? De politie onderzoekt nog de precieze oorzaak van de moord maar gaat het zonder hulp niet redden. Het onderzoek moet bespoedigd worden. Daarom vragen wij het Popstars publiek om in onderzoek teams mee te speuren naar de dader! Redden zij het om (voor de live uitzending begint) de moordenaar te ontmaskeren?

Robert ten Brink, Mari van de Ven, Gordon, ex deelneemster Priscilla en Patricia Paay zijn de hoofdverdachten. Maar er zijn natuurlijk meer mensen die Joling verafschuwen.. Fans die geen aandacht krijgen, ex Popstars die zijn afgewezen of collega’s van SBS 6.. Wie zal er in staat zijn Joling te vermoorden? En waarom?

Ga als speurteam (of verdachte) aan de slag in de zaak: De moord op Popstars Gerard Joling!

Inclusief:

– Acteur

– Spel & Accesoires

– 3 gangen diner

– Prijs winnende team
Duur: 3 uur

Prijs: € 55,- p.p. incl. BTW

Optioneel: Vooraf een spannende wandeling: Aan de arm van…een onderwereld figuur!