Themafeest Bedrijfsfeest of Personeelsfeest

Zoekt u een feestavond of themafeest voor uw bedrijfsuitje? Bekijk dan hier ons aanbod aan themafeesten! Een geslaagde feestavond in Amsterdam bestaat bij ons uit een goede locatie, lekker eten, een top DJ die de sfeer er goed in houdt en natuurlijk lekkere drankjes! Wij zorgen voor de aankleding, het personeel, een goede zaal en natuurlijk de leukste invulling!

Tijdens het themafeest Skihut Party bijvoorbeeld, is het van groot belang dat bij binnenkomst de foute muziek al te horen is en dat jullie direct in de feeststemming komen! Onze acteur, verkleed als typetje Heinz, is dan ook de gezellige skileraar die iedereen voorziet van een shotje. Het buffet staat klaar en de decoratie bij dit themafeest, hoe kan het ook anders; is sneeuw, skistokken, discolampen en geblokte tafelkleden! Met gezellige Hollandse meezingers en Duitse slagers wordt de dansvloer gevuld en kan men genieten van de biermeisjes die met laag decolleté de bierpullen rondbrengen. Als Heins ook nog een swingende Popquiz met guilty pleasures speelt, moet de sfeer er helemaal goed inzitten! Dit themafeest is al vanaf 30 personen te boeken!

De organisatie van een themafeest in Amsterdam begint altijd met de locatie. Wij werken met een aantal vaste locaties, die beschikken over een goede zaal, techniek, goed eten en sfeer! Na een uitgebreide offerte, maken wij graag een persoonlijke afspraak om de locatie te bezichtigen en de mogelijkheden voor de invulling van de avond door te spreken. Een standaard feestavond heeft natuurlijk bovenstaande ingrediënten, maar alles kan uitgebreid worden!

Zo bieden wij een mobile verkleedwinkel aan, een Polaroid Act, een Rode Loper Act, een Scroppino of Shooter Bar, Zangers en Zangeressen en typische acts om uw personeelsfeest tot een onvergetelijke feestavond te maken! Graag horen wij uw wensen voor de avond, want wij begrijpen als geen ander dat een feest dat jaarlijks, misschien wel deze enige keer, gehouden wordt tot in de puntjes geregeld moet zijn. Gaan jullie voor een summer Ibiza Party? Of een mysterieuze Casino Night! Of hebben jullie een budget en wordt het een oer Hollands themafeest in Amsterdam Budget Feestavond? Het kan allemaal!
Zo hebben wij onder andere voor de Hogeschool van Amsterdam een spetterende Holland Party georganiseerd en voor KPMG een geheel dagprogramma met bootjes door de grachten verzorgd, waarbij men aansluitend kon genieten van een uitgebreide BBQ met feest. Of het nu een kleine groep van 30 personen betreft of een grote groep van 100 personen; ons concept blijft hetzelfde!

Afhankelijk van uw budget kunnen wij natuurlijk alles uit de kast trekken!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk snel onze themafeesten en vraag een offerte aan.

 

Klik hier voor onze themafeesten