Themafeest Hollandse Avond! ( vanaf 30 personen )

Themafeest Hollandse Avond! ( vanaf 30 personen )

Culinair groepsuitje

Uitjes Themafeest / Personeelsfeest

Op zoek naar een oer gezellig themafeest voor een bedrijfsuitje, personeelsuitje of groepsuitje in Amsterdam? Bekijk hier dan onze Hollandse Avond! Natuurlijk een avond vol Hollandse gezelligheid, Hollandse hapjes, Nederlandstalige muziek en Hollandse spelletjes! Want zeg nou eerlijk, wie houdt er nou niet van Holland?

Uw gezelschap zal natuurlijk in stijl worden ontvangen door onze eigen Hollandse meisjes, die u hartelijk welkom zullen heten op onze locatie. Uiteraard komt u direct in de Hollandse sferen want de locatie is geheel in oranje stijl versierd! Bij binnenkomst wordt iedereen voorzien van een lekker welkomstdrankje en hapje, terwijl de DJ de gezellige Neerlandstalige muziek zal draaien. Laat de dansvloer dus niet onberoerd en laat u gaan op de hits van Wolter Kroes en Andre Hazes!

De Hollandse dames zijn er ook vanavond niet voor niets, want zij zullen deze Hollandse Avond in goede banen leiden! Zo wordt er gejureerd bij de Oer Hollandse Spelletjes als Haringhappen, spijkerpoepen en niet te vergeten het alom bekende Zaklopen! Hollandser kan bijna niet!

Nou, toch wel! Want na deze gezellige activiteiten zal er een uitgebreid buffet voor jullie klaar staan, uiteraard lekker Hollands; dat wil zeggen lekker en veel! Na het buffet kan het feest losbarsten met onze Hollandse zangeres! Zing, feest, dans en joel mee met “Bloed, zweet en tranen”!
Ja, wij Hollanders kunnen wel feesten hoor! En wilt u zelf ook zo graag even zingen? Dat kan!

Test uw zangkwaliteiten bij de toiletjuffrouw met de Plee Back show en geniet van de Hollandse lekkernijen van onze snoepmeisjes Sietse en Wietse.

De Hollandse Avond van Funny Events is een ideaal Vaderlands Themafeest om nooit te vergeten! Perfect voor een geslaagd personeelsfeest of bedrijfsfeest in hartje Amsterdam!

Dit programma is inclusief

– Onbeperkt Hollandse bar
– Hollandse hapjes
– Hollandse meisjes
– Accordeonist
– Spelletjes
– Hollands Buffet
– Gezellige toiletjuf
– DJ, Geluid & techniek
– Locatie
– Decoratie
– BTW

Optioneel bij te boeken
– Haringkar
– Hollandse Zanger of Zangeres
– Fotograaf
– Polaroid Girls
– Mama’s kast verkleedhoek
– Poffertjes kraam
– Holland Party op de boot

min. aantal personen 30 personen

tijdsduur
4 uur

Prijsoverzicht

prijs p.p.
Grotere groepen krijgen een speciale prijs op maat

min. aantal personen 30 personen

tijdsduur 4 uur

Hollands Borrelarrangement:
Tijdens de gehele avond wordt er onbeperkt bier, wijn en fris geschonken