Dit Was Het Nieuws Dinerspel

Dit Was Het Nieuws Dinerspel

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

Dit Was Het Nieuws is terug! Funny Events introduceert het superleuke Dit Was Het Nieuws Dinerspel in hartje Amsterdam.

Uw groep wordt ontvangen in een gezellig restaurant in het centrum van Amsterdam door onze Dit Was Het Nieuws Quizmaster. Nee, niet Harm! Deze zal het spel tussen de gangen door begeleiden. Het Spel gaat 20 jaar terug in de tijd, dus niet het nieuws van de afgelopen week,  maar de laatste 2 decennia! ( Anders kunnen wij iedere week een nieuw spel maken…! )

Zo blikken wij terug op de leuke, gekke, en belangrijke nieuwsfeiten van de afgelopen 20 jaar. Poeh, wat is er veel gebeurd! En weten wij dit allemaal nog? Het millenium, Wacho Jacko, Bill Clinton met zijn sexuele ascapades, de muziek van de Jaren 90 tot Joran en Obama.

Onder leiding van onze gekke host strijdt u in teams tegen elkaar tijdens de verschillende rondes. Zo spelen wij natuurlijk o.a. de bekende Kranten Koppen ronde, Foto Ronde en Fragmenten Ronde.

Herbeleef de afgelopen tijd dus met het superleuke: Dit Was Het Nieuws Dinerspel in Amsterdam! En dat allemaal onder het genot van een uitgebreid 3-gangen diner.

Het Dit Was Het Nieuws Spel is een gezellig en bijna nostalgisch uitje in hartje Amsterdam, ideaal voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje of familiedagje.

 

Dit programma is inclusief

– Dit Was Het Nieuws Quizmaster
– Fragmenten en Spelmateriaal
– Quiz
– 3-gangen diner

min. aantal personen 10 personen 

tijdsduur  3 uur

prijs p.p.  € 52,50 p.p. incl. btw.

optioneel  Boek bijvoorbeeld vooraf een gezellige Warme Wallen Tour of Kroegenspeurtocht door de Jordaan vanaf 17,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

 Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart