Amsterdamse Borrelvaart

Amsterdamse Borrelvaart

Culinair groepsuitje

Uitjes Op de boot, Vrijgezellen

“Aan die Amsterdamse grachten…, heb ik heel mijn hart voor altijd verpand…”

Hartelijk welkom van onze altijd gezellige Amsterdamse borrelboot! Met een lekker hapje en een drankje varen wij 1,5 uur door het oudste stukje van de stad met het oudste beroep van de wereld…Natuurlijk de rosse buurt!

Uiteraard is onze Borrelboot een prive bootje, alleen voor jullie groep! Aan boord is het mogelijk om zowel binnen als buiten te zitten, zeker als het lekker weer is. Verder is er een toilet aan boord, ook niet geheel onbelangrijk tijdens een borrelvaart door de Amsterdamse grachten! Waar wilt u heen varen? U zegt het maar, de schipper vaart!

Borrel, vaar en bewonder mee aan boord van de leukste privé borrelboot van Amsterdam!

De vaart start en eindigt bij de kade waar de boot ligt. Uiteraard is het mogelijk om tegen een meerprijs zelf een opstap plek te kiezen.

De Amsterdamse Borrelvaart is 1,5 uur genieten op de grachten! Ideaal voor het begin van een gezellig groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Amsterdam!

Geniet van het geweldige uitzicht over de grachten, de Amstel en het IJ!

Dit programma is inclusief

– 1,5 uur boothuur
– Hollandse bar ( onbeperkt bier, wijn, fris )
– Nootjes en zoutjes (afhankelijk van het type boot)

min. aantal personen 8 personen

tijdsduur 1,5 uur

prijs p.p. € 35,00 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!