Moordspeldiner – Moorddinerspel

Op zoek naar een theater dinerspel voor een uitbundige avond in Amsterdam? Dat kan met het spannende Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel! Tussen de gangen door van een uitgebreid 3-gangen diner lost u samen met collega’s, vrienden of familie de mysterieuze moord op! Gelukkig is inspecteur Janssen ook aanwezig om het spel in goede banen te leiden… Het moordspel kan als dinerspel gespeeld worden, maar is ook als los spel te boeken!

Naast dit spelprogramma bieden wij tevens het Moordspel: de Moord op de Amsterdamse grachten aan! Ook weer zo’n spannend moordspel, dit keer gebaseerd op de beroemde film Amsterdammed…Tijdens een borrelvaart door de grachten, geniet u nietsvermoedend van een lekker drankje. Totdat uw groep plots wordt opgeschrikt door een lijk aan de brug! Er is iemand vermoord…Wat zullen uw gasten verrast zijn als de boot ook nog eens wordt aangehouden door de politie en jullie groep verdacht is! Zeker een uniek moordspel om niet snel meer te vergeten!

Een andere variant van ons Crimi Diner is het Maffia Dinerspel: Cosa Nostra: een Macaber Dinerspel! Een duistere Italiaanse maffia familie heeft heel wat op de kerfstok en herbergt de leukste typetjes! Tijdens dit interactieve dinerspel wordt het verhaal van deze maffia familie vertelt en komen de geheimen tijdens de stapelgekke scenes aan het licht!

Liever actief? Ook dat kan! Boek dan de speurtocht Mokum Maffia stadsspel ; een hilarisch smokkelspel op de Amsterdamse Wallen! Kruip in de huid van de smokkelaars, de onderwereld en de politie en probeer de smokkelroutes aan te leggen of de handel juist tegen te houden!

Kortom, ons aanbod aan moordspellen is groot en heeft 1 belangrijk gemeenschappelijk onderdeel: Teambuilding!