Moordspel Moordboot: De moord op de Amsterdamse grachten…

Moordspel Moordboot: De moord op de Amsterdamse grachten…

Culinair groepsuitje

Uitjes Op de boot, Spelprogramma / Teambuilding

Bekijk hier het hilarische teambuildings Moordspel van Amsterdam: “De Moord op de Amsterdamse Grachten…”! Jawel, dit spannende Moordspel vindt plaats op de Amsterdamse grachten en is gebaseerd op de bekende film…Nee, pas maar op want wat er vandaag te gebeuren staat zal jullie nog lang bijblijven. Een heuse Moordboot dus!

Jullie kennen de film Amsterdammned vast nog wel! De dader die de Amsterdamse grachten onveilig maakt is terug! En slaat net toe als jullie heerlijk aan het genieten bent van een mooie vaart door de grachten…

Nietsvermoedend stappen jullie met een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teamuitje aan boord van onze gezellige Amsterdamse Borrelvaart voor een een rondvaart door het mooie centrum van Amsterdam. Aan boord wordt er onbeperkt bier,wijn en fris geschonken en staan er nootjes en zoutjes op tafel. Een perfect begin van een dagje Amsterdam, toch? Maar dan, bijna op het einde van de vaart, wordt de boot door de politie met veel poespas aangehouden! En tot jullie schrik zien jullie meteen waarom . Terwijl de rondvaartboot probeert aan te meren, zien jullie het levenloze lichaam van een vrouw dat aan de brug van de Oudezijds Voorburgwal hangt!

Het slachtoffer blijkt  de ( bijna ) Hollands Next Topmodel te zijn, die tijdens de uitreiking van de verkiezing om het leven is gekomen. Wat is er gebeurd? Heeft het te maken met de uitreiking? Is er een samenzweringscomplot tegen haar gaande? Natuurlijk is de recherche snel ter plaatse, maar heeft uw hulp nodig om de dader te vinden en wat blijkt…De dader zit in uw gezelschap!

Na uitvoerig sporen onderzoek aan boord gaan wij weer aan wal om verder onderzoek te kunnen doen. In de depencence van het politie burea Beursstraat ( Zo toepasselijk de Baanter Museum Zaal ) zullen de  verdachten stevig aan de tand gevoeld worden. En hopelijk zo tot de oplossing van deze moord te komen.

Speel mee met dit spannende en grappige Moordspel: de Moord op de Amsterdamse grachten op de grachten en aan wal samen met uw collega’s vrienden of familie!
Het Moordspel: de Moord op de Amsterdamse grachten is een ideaal bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam.
NB. De Moordboot combineren met een uitgebreid 3-gangen diner? Ook dat kan tegen een meerprijs van 25,00 p.p. incl. btw!

Dit programma is inclusief:
– Amsterdamse Borrelvaart
– Onbeperkt bier, wijn, fris aan boord
– Acteur(s) als politie agent Janssen
– Moordspel
– Accessoires
– Kleding en scripts
– Rollenspel
– Prijs en prijsuitreiking
– Locatie

Min aantal personen 10 personen

Tijdsduur 1.5 uur

Prijs
10 – 15 personen: € 60,00 p.p. incl. btw
> 15 personen: € 54,50 p.p. incl. btw

Optioneel

Boek bijvoorbeeld vooraf een “Rondleiding van een Oud Agent door de Amsterdamse Wallen of een spannende speurtocht Mokum Maffia! om uw bedrijfsuitje, familieuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren?klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken: