Cosa Nostra: een macaber familiediner…

Cosa Nostra: een macaber familiediner…

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

Bekijk hier het nieuwe, spannende en duistere Maffia Dinerspel van Funny Events: Cosa Nostra – Een Macaber Familie Diner

Dit moordspeldiner, gebaseerd op de keiharde Italiaanse maffia familie allertijden, overtreft alle verwachtingen! Niemand weet namelijk precies wat er vanavond staat de gebeuren, behalve onze begeleider dan. De onstuimige personages liegen er niet om, jullie zijn in en ware maffia vete terecht gekomen. En zeg nou zelf, wie houdt er nu niet van een goed maffia verhaal?!

Kruip in de typische personages van deze familie en speel mee met het Maffia Dinerspel voor een onvergetelijk bedrijfsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam!

Het is de roerige jaren ’30 en jullie groep bevindt zich in Club Cosa Nostra.

Bienvenutti! Jullie zijn met jullie gezelschap uitgenodigd voor een intiem 3-gangendiner ter ere van de Capo de tutti Capi: Don Vito Fettucini. Een rustig avondje belooft het niet te worden; er is sprake van bloed verraad binnen de familie. Cosa Nostra is een interactief dinerspel vol onvoorspelbare gebeurtenissen en spannende wendingen. Een aantal van u gaan zelfs.. eh… bij je visjes slapen.*

Wie er worden omgelegd, waarom en wie er achter deze mysterieuze aanslagen zit, verklappen we niet. Dat mogen jullie namelijk zelf uit gaan vissen. Maar pas op; houd u te allen tijde aan de erecodes van de familie. Verklikkers klikken in dit milieu altijd maar een keer!

Tijdens dit moorddiner ondergaan een 8-tal van jullie een metamorfose tot ‘ereleden’ van deze familie. Zij zijn de verdachten in dit spel. Op aanwijzingen van een script spelen de ‘acteurs’ (jullie dus) een aantal acties en scènes uit. Waar deze toe leiden weet niemand, maar zeker is dat u zich geen moment hoeft te vervelen. De overige gasten zullen zich individueel in teamverband bezig houden met het oplossen van de moorden.

Naar aanleiding steeds nieuw opduikende bewijsstukken kunnen de gasten hun speurtalenten op de proef stellen. Het beste speurneuzenteam gaat met een toepasselijke prijs naar huis.

Dit interactieve moordspel zit vol onvoorspelbare wendingen, maar hoe spannend het wordt dat hangt van de inzet van de spelers af. Onthoud goed: getoonde moed wordt beloond binnen deze maffiafamilie…

Dit energieke en spannende maffia moordspeldiner: Cosa Nostra – Een Macaber Familie Diner in Amsterdam is uitermate geschikt als unieke invulling van een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiediner of thema avond!

*Natuurlijk kan iedereen na deze spannende avond (waarschijnlijk) gezond en wel weer huiswaarts keren.


Dit programma is inclusief:
– 3-gangen keuze menu op een locatie naar keuze*
– Spelbegeleiding
– Mysterieus script
– Verkleedmateriaal en accessoires voor ‘acteurs’
– Tekstboekjes voor acties en scènes
– Programmaboekjes
– Prijs voor beste speurneuzenteam
– Prijsje best acterende erelid
– Naamstickers voor maffia(bij-) namen voor alle gasten

Min aantal personen 10 personen

Prijs
10 – 15 personen: € 57,50 p.p. incl. btw
> 15 personen € 55,00 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf de crimitour door de Amsterdam, een unieke rondleiding “Op stap een Oud rechercheur” of het teambuilding smokkelsspel Mokum Maffia vanaf € 22,50 p.p. incl. btw. Maak uw groepsuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Amsterdam helemaal compleet!