Rondleiding en Tour Amsterdam

Bekijk hier onze ludieke, gezellige en professionele rondleidingen door het altijd gezellige Amsterdam! Ga mee op stap met de Plat Amsterdamse Loesie door de Rosse Buurt en kom alles te weten over de peeskamers, het Red Light Fashion Project en natuurlijk de oude geschiedenis van de Wallen. En dat allemaal op z’n plat Amsterdams natuurlijk! Loes kent iedereen en weet de leukste plekjes, ga dus met een hilarisch bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest mee op stap met Loes en wordt een echte Amsterdammer!

Liever in door de Jordaan wandelen? Dat kan ook, dan gaan jullie mee met Sjaan door de Jordaan! Sjaan houdt vooral van smartlappen zingen en gezelligheid en kent de beste anekdotes over de Jordaan. Een unieke rondleiding met een heerlijk Amsterdams tintje en altijd gezellig natuurlijk met Sjaan…

Op zoek naar een spannend vrijgezellenfeestje? Dan gaan de mannen op stap met onze Meesteres Lola over de Wallen! Lola zal de vrijgezel van de groep eens goed onder handen nemen en heeft een boel sexy, gekke en pittige opdrachten voor de vrijgezel in petto!

Maar, dames, ook jullie zijn wij niet vergeten! Voor jullie hebben wij Lola vervangen voor een heuse Gigolo die met jullie een sexy rondleiding door de Wallen zal doen! Deze rondleiding Wallen heet Over de Wallen met een Gigolo Ook hij heeft opdrachten voor de vrijgezelle dame meegenomen en zal jullie een tour geven om nooit meer te vergeten! Vraag onze Gigolo letterlijk het hemd van het lijf en haak bij hem in…Een ideale start van een geslaagd vrijgezellen uitje met vriendinnen in Amsterdam!

Ook leuk voor een vrijgezellenuitje met vrouwen, is de Gooische Vrouwen Tour door de PC Hooftstraat en met een bezoek aan Dokter Fish…Lekker decadent op pad met een Gooische Vrouw die weet waar de BNers uithangen en waar je de beste clubs en chique winkels zitten!

Naast onze ludieke rondleidingen door hartje Amsterdam met typetjes als Amsterdamse Sjaan of sexy Meesteres, bieden wij ook mooie arrangementen aan die zeer geschikt zijn voor een zaken uitje, bedrijfsuitje, business event of relatie evenement in Amsterdam. Ontdek bijvoorbeeld de bijna verborgen plekjes van het Oude Centrum, tijdens de rondleiding Verborgen Stad Amsterdam! Onze gids vertelt u alles over de Mokumse geschiedenis, de spreekwoorden en uitspraken die hier vandaan komen en kent de mooiste anekdotes! Bekijk hier onze rondleidingen:

rondleiding Amsterdam

Onze Floating and Walking Dinner
is ook erg geschikt voor een groepsuitje met zakenrelaties, bedrijfsuitje of personeelsuitje op de Amsterdamse grachten. Hierbij wordt de rondleiding door door het oude centrum gecombineerd met een luxe boottocht langs verschillende restaurants aan de gracht. Ideaal voor een geslaagde avond uit met een diverse groep of internationaal gezelschap!