Floating and Walking Dinner

Floating and Walking Dinner

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement, Op de boot

Funny Events brengt u het meest veelzijdige uitje van Amsterdam: het Floating and Walking Dinner!

Dit arrangement combineert een luxe vaart over de Amsterdamse grachten, lekker eten in 3 verschillende restaurants en een Jordaan of Wallen wandeling onder leiding van onze gezellige gids. Een bijzonder, uniek en chique groepsuitje in hartje Amsterdam!

Wij heten u hartelijk welkom aan boord van onze luxe salonboot voor een mooie vaart door de grachten en de haven; het Floating & Walking Dinner Amsterdam. Tijdens dit 4 uur durend programma, zullen wij naar diverse restaurants varen en wandelen aan de grachten van Amsterdam.

Aan boord kunt u genieten van een lekker drankje en natuurlijk het uitzicht over het de grachten. Onze gids vertelt u alle leuke weetjes, anekdotes en mooie verhalen over het oude Mokum. Waar komt de naam Mokum eigenlijk vandaan?! Aan het eind van dit arrangement zult u het weten!

Na ongeveer 45 minuten varen, meren wij aan om aan wal het voorgerecht te nuttigen. Uiteraard wordt uw groep begeleidt door onze gids zodat u onderweg de mooie plekjes van Amsterdam kunt zien.

Na het voorgerecht stapt u weer aan boord om naar het volgende restaurant voor het hoofdgerecht te varen. De restaurants liggen zowel in de Jordaan als in het oude centrum, zodat u zowel de Rosse Buurt als de oude volksbuurt van Amsterdam te zien zult krijgen!

Na het hoofdgerecht is het tijd voor een lekkere avondwandeling en neemt de gids u mee voor een 1 uur durende tour door het oude centrum richting het nagerecht.

Geniet van Amsterdam in de avond, met haar verlichte bruggen, mooie grachten en sfeervolle grachtenpanden tijdens het Floating and Walking Dinner Amsterdam!

Zo ontdekt u Amsterdam pas echt…

Een ideaal bedrijfsuitje, personeelsuitje, teamdag in Amsterdam is een ervaring op en rondom de Amsterdamse grachten!

Programma indicatie

17:00 Varen
18:00 Voorgerecht
18:45 Varen
19:30 Hoofdgerecht
20:30 Wandelen
21:00 Dessert

Dit programma is inclusief

– schipper
– gids
– 3 gangen diner
– boothuur
– drankje aan boord

min. aantal personen

15 personen

tijdsduur

4 uur

prijs p.p.

€ 90,00 p.p. incl. btw.

optioneel

Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!