Gooische Vrouwen Tour

Gooische Vrouwen Tour

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement, Rondleiding, Vrijgezellen

Willen jij en je vriendinnen in de huid kruipen van een ” echte Gooische Vrouw ” ? Dat kan! Met de Gooische Vrouwen Tour van Funny Events!

Jullie groep wordt ontvangen in, waar kan het ook anders, de PC Hooftstraat! Onze Gooische Gids zal jullie een tour geven door het chique Amsterdam Zuid. Wie weet spotten jullie nog een paar BNers op het terras van de PC of in een van de voorbij rijdende porsches…! Natuurlijk brengen wij een bezoekje aan Louis Vuitton en Cartier ( kijken, kijken, niet kopen?! ) en houden wij een stop voor een lekker glas witte wijn op het terras.

Pff, moe van al dat lopen op die Manolo Blahneks? Geen nood, want tijdens de pauze is het de bedoeling om eens rustig het voorbij flanerende publiek te kijken! Gezien en gezien worden is het motto van deze tour!

Onze eigen Gooische vrouwen Diva zal onder het genot van een glas wijn een heuse Diva Quiz met jullie spelen! Wat is “Piper”? Hoe spel je jacuzzi? En van wie is Danie Bles de stylist? Strijd mee om de titel Ultimate Diva en speel mee! Nadat er ( hopelijk ) veel BNers gespot zijn, is het tijd om het chique Amsterdam Zuid nog een beetje verder te verkennen. Met tips van de Gooische Diva leren jullie je te bewegen als ware modellen en zo de straat als jullie catwalk te gebruiken! Zet die grote zonnebril op en geef je decedenste look tijdens de Gooische Vrouwen Tour van Amsterdam!

 • De Gooische Vrouwen Tour in Amsterdam is Amsterdam op haar decadentst!
 • Dit programma is inclusief

  – Gooische Vrouwen Diva Gids
  – Rondleiding door de PC Hooftstraat & Amsterdam Zuid
  – Glas witte wijn
  – Diva Quiz

  min. aantal personen 10 personen

  tijdsduur 2 uur

  prijs p.p.
  10 personen – 15 personen € 22,50 p.p. incl. btw.
  > 15 personen € 19,50 p.p. incl. btw

  optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!