Quiz op Maat

Quiz op Maat

Culinair groepsuitje

Uitjes Spelprogramma / Teambuilding

Iemand in het zonnetje zetten tijdens een vrijgezellenfeest? Of een bedrijfsdagje uit in Amsterdam helemaal persoonlijk maken? Dat kan allemaal met onze Quiz op Maat! Funny Events biedt een wel heel speciale quiz aan, waarbij jullie je eigen vragen, opdrachten en foto’s zelf kunnen aanleveren. Hoe uniek is dat? Bedenk dus een geweldige naam voor jullie eigen quiz!

Natuurlijk wordt de quiz gepresenteerd door onze gezellige quizmaster, die er helemaal een feestje van maakt! In een gezellig cafe-restaurant worden jullie ontvangen door onze quizmaster. Ga er maar lekker voor zitten. Bedenk goed waar je plaats neemt; want die plek kan cruciaal zijn 😉 Jullie worden namelijk in teams verdeeld, die zoals in iedere Quiz, tegen elkaar zullen spelen vandaag!

De Quiz op Maat kan een Vrijgezellenquiz of een Bedrijfsquiz zijn, waarbij degene die boekt de vragen, foto’s en opdrachten aanlevert. Deze vragen verwerken wij in diverse rondes, die gebaseerd zijn op het Ik Hou van Holland Spel!

Denk aan de ronde “Algemene Kennis”, “BNers omschrijven”, “Spelling”, “Muziekronde” en de “Wat weet je over?”. Strijd samen met je team in al deze bekende rondes en win die prijs! ( O,ja, en natuurlijk de titel: Winnaars Quiz 2012! )

De Quiz op Maat is het ideale spel om met vrienden of vriendinnen tijdens een vrijgezellenfeest te spelen of juist met het bedrijf; tijdens een bedrijfsfeest op kantoor of gezellig bij ons in Amsterdam! Jullie bedenken de vragen, wij regelen de rest!

NB. Zelf een quiz gemaakt maar geen quizmaster? Dat kan natuurlijk ook! Onze professionele en gezellige quizmasters komen naar jullie toe! Vraag naar de mogelijkheden.

Dit programma is inclusief


– 1,5 uur durende quiz
– Locatie
– Gezellige Quizmaster
– Quiz op Maat
– Accesoires
– Prijs voor de winnaars

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
1,5 uur

prijs p.p..
10 – 25 personen € 30,00 p.p. incl. btw
25 – 50 personen € 25,00 p.p. incl. btw
> 50 personen € prijs op aanvraag

optioneel Ook gezellig; muzikaal entertainment! In ons aanbod zit ook een oergezellige Amsterdamse accordeonist, saxofonist, zanger, dj en zangeres Rubylicious! Vraag naar de mogelijkheden.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!