DJ Workshop, Rondleiding met Loesie en 3-gangen diner

DJ Workshop, Rondleiding met Loesie en 3-gangen diner

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement

Beleef een muzikaal, gezellig en lekker Plat Amsterdams dagje in Mokum met ons dagprogramma DJ Workshop, Rondleiding met Loesie en 3-gangen diner! Een ideaal teambuildingsuitje voor een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Amsterdam.

Jullie groep wordt ontvangen in een privé zaal van een knus Grand Café in het centrum van Amsterdam; hier staan de draaitafels al voor jullie klaar, want vandaag gaan jullie niet alleen leren draaien, maar maken jullie ook een echte eigen mix!Allereerst genieten de Nederlandse DJ’s tegenwoordig wereldberoemde faam; wij Nederlanders hebben dit talent gewoon en dat zit zeker in jullie!

Jullie groep wordt uiteraard begeleidt door onze eigen huis DJ, die jullie de kunst van het draaien en mixen zal gaan leren. Want, hoe werkt het eigenlijk? En is het moeilijk? Dat valt best mee! Tijdens deze DJ Workshop leren jullie alles over de apparatuur, het ritme en de beats; en echt waar, in iedereen schuilt een heuse dj! Zolang je van muziek houdt, dan zit je met deze workshop helemaal goed. Het eindresultaat is dus het maken van een eigen mix. In groepen staan jullie achter de professionele DJ Gear van Pioneer om zelf een fantastische housemix in elkaar te zetten. Kruip dus achter de tafels en laat de muziek zijn werk doen, en wie weet, heb je je nieuwe beroep wel ontdekt! Armin, here you come… 

Jullie eigen mix wordt aan het eind van de workshop op cd gebrand om mee naar huis te nemen en nog lang van na te genieten! Na de workshop is het tijd om ook Amsterdam een beetje te ontdekken en dat doen jullie aan de arm van onze plat Amsterdamse Loesie! Dit typetje Loesie, tijgerlegging-glitterprints-buiktas, is geboren en getogen op de Amsterdamse Wallen. Ze kent er dan ook iedereen! Zij neemt jullie mee voor een hilarische rondleiding en geeft jullie een kijkje achter de schermen van de Rosse Buurt! Ze kent de beste verhalen en anekdotes die met haar plat Amsterdamse accent nog meer aangedikt worden…Met Loesie is het altijd lachen, gieren, brullen geblazen én, niet geheel onbelangrijk: ze houdt ook van een lekkere borrel! Natuurlijk laat zij jullie haar stamkroeg zien tijdens de tour.

Na de stadswandeling over de Wallen zet Loesie jullie af bij een gezellig restaurant in het Mokumse centrum, waar wij een heerlijk 3 gangen menu voor jullie hebben gereserveerd.

Geniet van dit uitbundige, muzikale en heel gezellige dagprogramma in Amsterdam en beleef een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje om nooit meer te vergeten! De DJ Workshop, Rondleiding met Loesie & 3-gangen diner is een compleet pakket met een selectie van de meest populaire uitjes in Amsterdam!


Voorbeeld tijdschema:

15:00 – 16:30 DJ Workshop
16:30 – 18:00 Op stap met Loesie over de Wallen
18:00 – 21:00 3-gangen diner

NB. Liever een avond programma? Dat kan natuurlijk ook: DJ Workshop – 3-gangen diner – kroegentocht. Aan jullie de keus!

Dit programma is inclusief

– DJ begeleider
– 2 uur durende workshop
– DJ set, meerdere sets per groep
– Eigen mix mee op cd
– Drankje
– Locatie
– 1,5 uur durende tour
– Typetje Plat Amsterdamse Loesie
– 3-gangen diner

Min aantal personen 10 personen

Tijdsduur
6 uur

Prijs
10 – 15 personen € 100,00 p.p. incl. btw
> 15 personen € 95,00 p.p. incl. btw

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een gezellige lunchvaart door de Amsterdamse grachten vanaf € 45,00 p.p. incl. btw om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!