Kroegentocht met Surinaamse Henk!

Kroegentocht met Surinaamse Henk!

Culinair groepsuitje

Uitjes Rondleiding

Bekijk hier de Amsterdamse Kroegentocht met een wel heel vrolijk tintje! De Kroegentocht met Surinaamse Henk over de Wallen!

Deze hilarische stadswandeling brengt in ieder vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Amsterdam de surinaamse sfeer!

Fawaka mensen! Alla sannie bung?
Ja, het is jullie gezellige Ome Henk uit Suriname! Vandaag gaan jullie op pad voor een Sweety Kroegentocht samen met Henk door Rosse Buurt! Tijdens deze 1,5 uur durende Kroegentocht neemt Ome Henk jullie mee langs zijn favoriete kroegen en laat hij jullie deze veelbesproken buurt zien.

Henk komt natuurlijk oorspronkelijk uit Paramaribo, maar woont midden op de Zeedijk in Amsterdam. Ome Henk houdt van 2 dingen: gezelligheid en een borrel; de ingredienten voor deze Kroegentocht over de Wallen!

Surinaamse Henk kent de buurt op zijn duimpje en wil zijn matties, jullie dus, graag laten zien hoe de Wallen eruit zien! Hij kent de mooiste verhalen, lekker aangedikt natuurlijk Ên met een sranang accent 😉 Wat zijn de leuke straatjes, hoeveel dames werken hier achter de ramen, wat zijn de prijzen en wat is zijn favoriete plek?

Henk laat jullie zien waar je de lekkerste surinaamse broodjes kunt halen, uiteraard begeleidt met een Fernandez 😉

Dames, pas op, want Ome Henk is gek op vrouwen!

Geniet, wandel, borrel en bewonder de smartjes samen met Ome Henk tijdens de stadswandeling door Amsterdam!

Boek de humoristische rondleiding door de Wallen: de Kroegentocht met Surinaamse Henk en beleef een vrolijke dag met collega’s of vrienden tijdens een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam!

Aboeng! Ai Laters!

Dit programma is inclusief


– 1,5 uur durende rondleiding
– Typetje als gids: Surinaamse Henk

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
1,5 uur

prijs p.p..
10 – 15 personen â‚Ŧ 24,50 p.p. incl. btw
> 15 personen â‚Ŧ 22,50 p.p. incl. btw

optioneel Lekker in de vrolijke sfeer blijven? Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!