Rondleiding van een Straatschoffie

Rondleiding van een Straatschoffie

Culinair groepsuitje

Uitjes Rondleiding

Ontdek de Amsterdamse Wallen aan de Arm van een Straatschoffie a la Ciske de Rat! Tijdens deze ludieke wandeling wordt het leven in de Rosse Buurt op een leuke manier verteld door onze Ciske!

Dit schoffie is in de Rosse Buurt opgegroeid en heeft een groot “Krijg toch allemaal de klere” gehalte. Ciske neemt jullie vandaag mee door zijn oude buurt, waar hij altijd als boodschappen jongen voor de “ouwe hoeren” zijn dagen vult!
Ja, waar komt ouwehoeren nou eigenlijk vandaan? En wat is een peeskamertje? En de prijs voor een bezoekje? Op al deze vragen zal Ciske jullie antwoord geven en de mooiste straatschoffie verhalen en anekdotes vertellen!

In het Aepjen, het stamcafe van zijn moeder, wordt er een stop gehouden waar jullie een lekker borreltje kunnen drinken. Dan wordt meteen duidelijk dat het bekende gezegde “in de Aap gelogeerd” zijn hier vandaan komt!

Geniet van deze interessante en gezellige Wallen Wandeling aan de arm van typetje Ciske het Straatschoffie!

Ideaal voor een gezellig en ludiek bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam! Zoekt u een ander typetje?  Bekijk dan ook onze Op stap met Loesie door de Jordaan, aan de arm van Meesteres Lola of over de Wallen met een Gigolo!

Dit programma is inclusief

– Straatschoffie Ciske als Gids
– 2 uur durende tour
– stop in Cafe in t Aepjen

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
2 uur

prijs p.p. € 22,50 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Winters Moordspel, Ik Hou van Holland Winter Editie of Karaoke Dinner Party vanaf 52,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!
Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken: