Amsterdamse Lunchvaart

Amsterdamse Lunchvaart

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement, Op de boot

Begin uw teamuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam op de meest relaxte, rustige en stijlvolle manier! Namelijk aan boord van onze lounge sloep tijdens de Amsterdamse Lunchvaart!

Uw groep wordt ontvangen door onze gezellige schipper met een lekker drankje. Tijdens deze 1,5 uur durende rondvaart dobbert u over de Amsterdamse wateren en kunt u genieten van het fantastische uitzicht over de grachten, de Amstel en het IJ! Maar, dat is nog niet alles!

Tijdens de Amsterdamse Lunchvaart zal er een lekkere lunch voor uw groep klaarstaan. Terwijl de schipper behendig de sloep manoeuvreert, geniet u van een luxe broodje en een glaasje jus. Natuurlijk kan de sloep overal komen, dus ook in het oudste stukje van Amsterdam; de Rosse Buurt mag niet ontbreken.

De sloep is ruim opgezet met banken aan beide zijden, een koeling voor de drankjes en zelfs een toilet! Tevens is er een ipod met geluid aanwezig, maar u kunt natuurlijk ook uw eigen ipod aansluiten!

De lunch bestaat uit:

Menu
Een mix van feestelijk belegde broodjes (ciabatta, italiaanse bol, meergranenbol)
parmaham en rucola
Pastrami sla tomaat en honingmosterd
Auberginesalade en geitenkaas
Glas verse jus d’orange, melk
Fruitsalade

Een perfect zomers uitje op de Amsterdamse grachten boekt u met de Amsterdamse Lunchvaart! Genieten, lekker eten en een geweldig uitzicht! Natuurlijk kan de sloep de groep weer afzetten bij de locatie van de volgende activiteit!

Wilt u liever borrelen aan boord van de sloep? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk dan onze Amsterdamse Borrelvaart of Sangria Vaart.

Dit programma is inclusief

– 1,5 uur boothuur
– Uitgebreide lunch aan boord
– Jus ‘d orange en melk
– Op -en afstappen in het centrum

min. aantal personen 15 personen

tijdsduur 1,5 uur

prijs p.p. € 42,50 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend de ludieke rondleiding “Met Sjaan door de Jordaan” of “Met Loesie over de Wallen” a € 24,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart