Borrelboot met Stripper m/v

Borrelboot met Stripper m/v

Culinair groepsuitje

Uitjes Op de boot, Vrijgezellen

Op zoek naar een gezellige borrelvaart met een happy end? Boek dan de Borrelboot met Stripper! Dit spetterende vrijgezellenpakket voor mannen of vrouwen in Amsterdam is natuurlijk een must voor ieder vrijgezellenfeestje!

Hoe kun je de vrijgezel beter verrassen dan met een spannende en sexy act van een stripper aan boord?! Nietsvermoedend stapt de vrijgezel samen met jullie op onze privé boot, in de veronderstelling; waar gaan wij nu weer naar toe?

In het centrum van Amsterdam stappen jullie aan boord voor een 1,5 uur durende vaart door de grachten. Er wordt onbeperkt Hollandse bar geschonken, dus geniet van een lekker drankje en het uitzicht over het water!

De borreboot vaart onder andere over de Amstel en de grachten, maar ook door de Oudezijds Voorburgwal, niet alleen het oudste gedeelte van Amsterdam, maar ook de Rosse Buurt!

Hier staat een geweldige verrassing voor jullie te wachten, een sexy Matroos of Politie agente die graag aan boord wil stappen…Hij of zij is natuurlijk helemaal speciaal voor de vrijgezel gekomen en geeft een hete show weg! En jullie kunnen allemaal meegenieten 😉 Deze sexy strip act is uiteraard voor de vrijgezel in kwestie, dus denk goed na welke act het beste bij hem of haar past! Bouwvakker, Schoolmeisje, Meesteres, Matroos of altijd goed: Politie agent(e) !

NB. Nog meer meegenieten? Boek dan de extra “bodyshots” a 7,50 p.p. incl. btw!

Zo vergeet je je vrijgezellendag zeker niet snel meer, ook al zou je dat wel willen 😉 Een borrelboot door de Amsterdamse grachten met een strip act, dat is pas een echt Happy End…!

Dit programma is inclusief
– 1,5 uur boothuur
– Onbeperkt Hollandse Bar
– Zoutjes en nootjes
– Strip act m/v

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 1,5 uur

prijs p.p. € 60,00 p.p. incl. btw.

optioneel Nog meer uitdagende uitjes? Ga met een vrijgezellenfeest mannen dan bijvoorbeeld aansluitend Op stap met Meesteres Lola over de Wallen a 24,50 per persoon incl. btw! En voor een vrijgezellenfeest vrouwen boek je natuurlijk de sexy tour ” Aan de arm van een sexy Gigolo”a 29,50 p.p. incl. btw om je vrijgezellenuitje in Amsterdam helemaal compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart