Erotisch Dessert

Erotisch Dessert

Culinair groepsuitje

Uitjes Vrijgezellen

Jullie vrijgezellenuitje in Amsterdam helemaal in stijl afsluiten? Boek het Erotisch Dessert! Dit unieke vrijgezellenuitje midden in de Rosse Buurt is zeker de kers op de taart…ehh, toetje! Tijdens dit Erotische dessert zullen jullie rode oortjes krijgen, want het toetje zelf is niet zo heel sexy, maar de stripshow die tijdens het dessert wordt opgevoerd is dat zeker wel!

Jullie groep wordt ontvangen op een van onze locaties midden op de Amsterdamse Wallen, waar een heerlijk dessert en een glaasje bubbels voor jullie klaar staat! De vrijgezel heeft natuurlijk niks door en zal verrast worden door een van onze sexy mannelijke of vrouwelijke strippers…Terwijl de vrijgezelle dame of heer in het middelpunt staat en ( indien gewenst ) onderdeel wordt van deze spannende en hete show, kan er gewoon lekker gesmikkeld worden van het lekkere toetje ( of van de stripper 🙂

Natuurlijk is er vooraf mogelijk om een keuze te maken welke act jullie het liefste zouden zien. Zo kun je kiezen voor Dr. Love, een sexy politieagent(e), kinky girl, matroos of juist schoolmeisje. Aan jullie de keus! Het Erotisch Dessert duurt ongeveer 45 minuten en is ideaal te combineren met een van onze andere uitjes.

Geniet samen met jullie vrienden of vriendinnen tijdens dit uitdagende vrijgezellenuitje van het lekkere toetje met een nog veel smakelijker einde! Tip: Combineer dit Erotisch Dessert met een verrassende rondleiding van Meesteres Lola over de Wallen of de altijd gezellige plat Amsterdamse Loesie of boek de hilarische workshop Pimp my Tarzan!

Wij stellen graag een geheel programma voor jullie vrijgezellenfeest in Amsterdam samen.

Dit programma is inclusief
– Glas bubbels
– Dessert
– Strip Act ( m/v )

Tijdsduur 45 minuten

Min aantal personen 8 personen

Prijs
8 – 12 personen 37,50 p.p. incl. btw
> 12 personen 35,00 p.p. incl. btw


Optioneel
Geheel in stijl afsluiten? Boek dan bijvoorbeeld aansluitend onze Rondleiding Op stap met Meesteres Lola over de Wallen, een hilarische Workshop Pimpp my Tarzan of een Gezellige Kroegentocht om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!