Vodka proeverij

Vodka proeverij

Culinair groepsuitje

Uitjes Vrijgezellen, Workshop

Een unieke proeverij in Amsterdam is de Vodka Proeverij! Wat is Vodka nou eigenlijk? En wanneer schrijf je Vodka met een V en wanneer met een W? Je komt het allemaal te weten tijdens deze Vodka Workshop!

Onze eigen Vodka expert, Dimitri uit de onderwereld van Rusland, zal jullie alles uitleggen over het ontstaan van de Vodka. Vodka betekent namelijk heel simpel ” een watertje” !

Hoe proef je Vodka eigenlijk? En proef je wel verschil? Een ding is zeker: het alcohol percentage is hoog! ( gemiddeld 40 % ! )

Behalve de heldere en kleurloze wodka’s, die zo neutraal mogelijk van smaak en geur zijn, bestaan er ook flavoured wodka’s. Dit zijn wodka’s die op smaak gebracht worden met bijvoorbeeld citrusvruchten, frambozen, vanille, of zelfs gras.

Tijdens de proeverij zullen jullie 4 verschillende vodka’s gaan proeven, zoals de befaamde Stollichnaya, de grasvodka en de vodka’s met lekkere fruitsmaakjes. En hoe drinkt een echte Rus als Dimitri zijn vodka eigenlijk? Nou, met een stoicijns gezicht en in 1 keer achterover slaan natuurlijk!

Maar, voordat je de vodka naar binnen giet, zal Dimitri jullie een beetje de Russische uitspraak van het woord proost bijleren! Nasdrovja!

Geniet tijdens een vrijgezellenfeest, personeelsuitje of groepsuitje in Amsterdam van de leukste workshop, de Vodka Proeverij met Dimitri!

Nasdrovja!

De Wijnproeverij Amsterdam is een ideale activiteit om te combineren tijdens een gezellig groepsuitje, vrijgezellenfeest of personeelsuitje in Amsterdam!

Dit programma is inclusief
– Vodka Expert Dimitri
– 4 soorten Vodka’s
– Bittergarnituur
– Locatie 

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 1,5 uur

prijs
10 – 15 personen 35,00 p.p. incl. btw
> 15 personen 32,50 p.p. incl. btw

optioneel Nog meer Amsterdamse activiteiten? Boek dan bijvoorbeeld vooraf de leukste rondleiding van Amsterdam, de rondleiding ” Met Sjaan door de Jordaan” a 22,50 p.p. incl. btw of heten Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Spannend Moorddiner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdams Arrangement
  • Borrelvaart en Fotoshoot achter het raam
  • Op stap met Sien door de Jordaan