Jazz Dinner

Jazz Dinner

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

Chique dineren met live Jazz muziek in het centrum van Amsterdam? Boek het Jazz Dinner! Uw groep wordt ontvangen in een stijlvol en gezellig restaurant in hartje centrum met een lekker drankje. Hier hebben wij een prive zaal voor u gereserveerd, waar u vanavond kunt genieten van een swingend 3-gangen diner. Want, na het voorgerecht komt er een heuse saxofonist u de mooiste Jazz Sounds laten horen! En, niet zomaar een, deze saxofonist draait al aardig wat jaartjes mee en heeft onder andere met Harry Muskee gespeeld.

Terwijl uw glas wordt bijgeschonken, kunt u genieten van de live muziek van deze saxofonist. Uiteraard speciaal voor uw groep! Na het hoofdgerecht is het swingen geblazen en kunnen zelfs de voetjes van de vloer op de klanken van de Jazz muziek 😉

Een byzondere en sfeervolle avond in Amsterdam beleeft u met het Jazz Dinner! Ideaal als afsluiter van een bedrijfsuitje, teamuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam!

Dit programma is inclusief

– Luxe 3-gangen diner
– Prive zaal
– Live muziek van de saxofonist

min. aantal personen 15 personen

tijdsduur
3 uur

prijs p.p. € 69,50 p.p. incl. btw

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een gezellige Borrelboot door de Amsterdamse grachten en de haven a 37,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart