Vrijgezellenpakket vrouwen

Vrijgezellenpakket vrouwen

Culinair groepsuitje

Uitjes Vrijgezellen

Organiseer jij een vrijgezellenfeest in Amsterdam en heb je een beperkt budget? Dan ben je klaar met het Vrijgezellenpakket Vrouwen; het leukste vrijgezellen uitje in Amsterdam voor de meest gunstige prijs!

Jullie groep wordt ontvangen in het centrum van Amsterdam met de Crazy City Game, het leukste spel in Amsterdam. In teams gaan jullie op pad door de Rosse Buurt en het centrum om allerlei gekke  en hilarische opdrachten uit te voeren. Onze City Crazy Game Host zal uitdagende, creatieve en vooral heel veel grappige opdrachten aan de teams geven, die deze het meest origineel zullen moeten uitvoeren!

Natuurlijk sluiten we af met een borrel en de prijsuitreiking in een typisch Amsterdams cafe. Wie gaat er vandoor met de titel Winnaar Crazy City Game?!

Lusten jullie nog wel een borrel? Dat is mooi; onze Amsterdamse Borrelboot ligt al voor jullie klaar aan de steiger. Tijdens deze 1,5 uur durende borrelvaart door de Amsterdamse grachten kunnen jullie genieten van onbeperkt Hollandse bar, het uitzicht over de grachten ( en de schipper natuurlijk…)

Nu de stemming er goed inzit, is het tijd voor nog meer hilariteit. Dit is het leukste wat je maar kunt bedenken tijdens een vrijgezellenfeest: Een Fotoshoot achter het Raam!
En, nee, niet alleen de vrijgezel, maar iedereen gaat op de foto! In deze studio midden in de Rosse Buurt is er een 1 uur durende fotoshoot voor jullie gereserveerd. Dus zoek een spannend pakje uit, een sexy pruik en een paar mooie attributen, want tijdens deze Fotoshoot achter het Raam is het lachen, gieren, brullen!

En, wees niet bang, de foto’s krijg je direct mee!

Dit programma is inclusief

– Crazy City Game
– Crazy Host
– Opdrachten en Spel
– Prijsuitreiking en drankje
– Prijs
– Amsterdamse Borrelvaart
– Drankjes op de boot
– Fotoshoot ( 1 uur voor iedereen )
– Foto’s

Min aantal personen 10 personen

Prijs 85,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Sluit het vrijgezellenfeest in Amsterdam in stijl af en boek een hilarisch Moorddiner, Popquiz of Ik Hou van Holland Spel om je vrijgezellenuitje met vriendinnen in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken: