Erotic Girls Night Out

Erotic Girls Night Out

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement, Vrijgezellen

Een vrijgezellendagje met vriendinnen in stijl afsluiten? Dat doe je met de Erotic Girls Night Out! In knus restaurant met prive zaal in het centrum van Amsterdam, wordt jullie groep ontvangen door onze host.
Wat gaat er allemaal gebeuren vanavond? Dit Erotische Diner staat geheel in het teken van Erotiek!

Daarom is onze host Brenda, de expert op het gebied van Sex Toys aanwezig om jullie kennis te laten maken met de nieuwste en hipste sexspeeltjes…Een heuse Erotische Tupperware Party, gewoon bij jullie aan tafel met je eigen groep! Wij beginnen met een Erotische Quiz; hoeveel vrouwen hebben er eigenlijk sexspeeltjes? En wie krijgen er vaker orgasmes; carriere vrouwen of huisvrouwen?

Na de quiz zal eerst het voorgerecht worden geserveerd, want van al deze weetjes krijgen jullie vast trek 😉

Na de eerste gang en een lekker drankje, worden de toys uitgestald en zal Brenda jullie alles vertellen over de sexy speeltjes! Alle speeltjes zijn vrouwvriendelijk en hebben leuke vormen en kleuren. En…natuurlijk zal zij uitleg geven over de geneugten van deze toys! Zit er iets bij wat je leuk vindt? Dat is mooi! Want na het hoofdgerecht is er gelegenheid je bestelling door te geven en een leuk item voor jou of je partner te kopen. Voor de vrijgezel heeft onze host al een kleine goodiebag klaargezet, met een paar spannende speeltjes.

Rode oortjes gekregen? We zijn nog niet klaar hoor! Voordat het “echte” toetje geserveerd zal worden, staat de vrijgezel of gastvrouw in spe nog een verrassing te wachten!  Er zal namelijk een sexy stripper  zijn entree maken en een geweldige Strip Show weggeven.

Dit Erotische Diner zal niet snel vergeten worden, dus geniet, lach en kijk mee tijdens de Erotic Gilrs Night Out!

Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Sextoys Expert Brenda
– Erotische Quiz
– Tupperware Party
– Goodiebag Vrijgezel
– Strip Act

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 4 uur

prijs p.p. € 85,00 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een Warme Wallen Tour, Op stap met een Gigolo over de Wallen of Amsterdamse Borrelvaart om je vrijgezellenuitje met vriendinnen in Amsterdam compleet te maken!