Het Moordpakket: Rondleiding Oud Rechercheur & Moordspel Diner

Het Moordpakket: Rondleiding Oud Rechercheur & Moordspel Diner

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement, Dagarrangement

Een spannende dag in Amsterdam beleven? Boek dan het Moordpakket: een spannende rondleiding van een Oud Rechercheur over de Wallen en het mysterieuze Moordspeldiner van Funny Events! Een crimineel dagje uit in Amsterdam met collega’s, vrienden of vriendinnen!

Jullie groep wordt eerst ontvangen op de Amsterdamse Wallen voor een echte crimi rondleiding over de Amsterdamse Wallen! Onder begeleiding van een echte Op stap met een oud rechercheur krijgen jullie alle spannende verhalen te horen! Een unieke rondleiding door de Rosse Buurt met een kijk op de criminaliteit van de jaren 70 en 80 tot nu. Ja, want de tijden zijn wel heel erg veranderd. Vroeger kon je namelijk niet veilig over de Zeedijk lopen of je werd overvallen! Onze oud agent heeft jaren in de Rosse Buurt gewerkt en is inmiddels alweer lang gepensioneerd.

Maar, hij is zijn vak niet vergeten hoor! Alles vertelt hij over de Amsterdamse Penoze, bureau Warmoesstraat, de Bruinsma ( geen familie! ) affaire en junks en leernichten barren.

Na de rondleiding is het tijd voor meer spanning en sensatie! Onze rechercheur zet jullie namelijk af bij een van zijn “oud collega’s”…Er is zojuist een misdrijf gepleegd op de plek waar jullie groep zich bevindt. Er is een meisje vermoord, midden op de Wallen. Een topmodel wel te verstaan! En jullie groep is verdacht…

Agent Janssen wil de zaak graag opgelost hebben en speelt samen met jullie groep dan ook het spannende, maar vooral hilarische Moordspeldiner: de Moord op Hollands Next Topmodel!

Tussen de gangen door van een lekker 3-gangen diner, spelen jullie het Moordspel. Een heuse moorddag in Amsterdam, gegarandeerd spannend en gezellig!

Een zeer gewaagd bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of groepsuitje in Amsterdam boek je met dit Moordpakket!


Dit programma is inclusief

– Oud Rechercheur Bruinsma
– 2 uur durende rondleiding
– 3-gangen diner
– Moordspel
– Kleding & Accesoires
– Prijs voor de winnaar

Tijdsduur 5 uur

Min aantal personen 10 personen

Prijs 75,00 p.p. incl. BTW

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf nog een ontspannende Amsterdamse Borrelvaart a € 37,50 p.p. incl. btw om uw bedrijfsuitje, personeelsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam helemaal compleet te maken.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!