Crazy Beach Game & BBQ

Crazy Beach Game & BBQ

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement, Spelprogramma / Teambuilding

Zoekt u teambuilding, gezelligheid en een superleuke activiteit op het strand?

Dan zit u met Crazy Beach Game helemaal goed! Heerlijk op een van de Nederlandse stranden zoals Zeewolde, Bloemendaal of bijvoorbeeld Wijk aan Zee een teambuildingsdag met vrienden, collega’s of familie. De Crazy Beach Game is namelijk het zomerse, superactieve en leukste spel op het ( zonnige ) Strand!

Uw groep wordt in teams verdeeld door onze Beach Begeleider met aan het hoofd van elk team een captain. Tijdens allerlei ludieke en actieve spellen, nemen de teams het tegen elkaar op voor de meeste punten en een fantastische prijs. Er wordt gezwoegd tijdens de blinddoek rally, touwgetrokken en er worden zandkastelen gebouwd van minimaal 1 meter en grenzen verlegd…

Een ideaal personeelsuitje of vriendenuitje op het Nederlandse strand met de Crazy Beach game!

Wie gaat het redden binnen de tijd? Welk team is het sterkst? En wie is het meest creatief? Kortom: Wie gaat er vandoor met de titel: Winnaar Crazy Beach Game 2011?

Na al dat harde werk heeft iedereen wel een borrel verdiend; daarom wordt de prijsuitreiking gehouden in de Beach Bar onder het genot van een drankje.

Na de prijsuitreiking kunt u nog heerlijk genieten van een uitgebreide BBQ in de Beach Bar, speciaal voor uw groep gereserveerd.

Geniet en speel op het strand met dit ideale zomerse uitje;  Crazy Beach Game & BBQ!

Onze strandlocaties:

-Zandvoort
-Bloemendaal
-Zeewolde
-Castricum
-Wijk aan Zee
-Noordwijk


Dit programma is inclusief

– Begeleider
– Spellen en materiaal
– Borreltje in Beach Bar
– Prijsuitreiking
– Heerlijke BBQ

Min aantal personen 15 personen

Prijs 54,50 p.p. incl. BTW

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Optioneel Meer uitjes ? Boek aansluitend een Ik Hou van Holland Speldiner of Popquiz a Gogo a 55,00 p.p. incl. BTW om uw uitje helemaal maken! Bekijk meer activiteiten voor de meest gunstige prijs voor uw bedrijfsuitje, bedrijfsfeest groepsuitje, personeelsfeest, met vrienden of collega’s!