Waar is de Mol? Strandspel!

Waar is de Mol? Strandspel!

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement, Spelprogramma / Teambuilding

Zoekt u een gezellig en spannend teambuilding evenement op het strand? Funny Events heeft het actieve Waar is de Mol Spel voor u op het strand ontwikkeld!

Het Waar is de Mol spel wordt natuurlijk op de beste locatie die u maar kunt bedenken gespeeld; het prachtige strand van Zeewolde, Bloemendaal of Wijk aan Zee!

In een mooie en gezellige beachclub wordt uw groep ontvangen door onze beach begeleider om het Waar is de Mol Spel te spelen.

De groep in teams opgedeeld die tegen elkaar zullen battlelen om de meeste punten te behalen. Echter, in ieder team zit een mol verstopt, die stiekem voor het andere team speelt en de spellen ongemerkt moet saboteren….Een hele klus dus!

Tijdens gewaagde en ludieke spellen op het strand, wordt de mol en het team uitgedaagd verschillende opdrachten uit te voeren. Dit zijn denkopdrachten, doe opdrachten en grappige opdrachten. Eitje? Zeker niet!

Uiteraard zal er worden gestemd door de teams; wie denken zij  dat de Mol is? Een uitdagende teambuildingsdag vol mollenstreken op het strand dus!

Na het spel zal de begeleider de prijsuitreiking houden en het winnende team bekend maken. En dit alles, onder het genot van een drankje natuurlijk!


Dit programma is inclusief

– Waar is de Mol? beachhost
– 3 spelrondes
– Spellen
– Prijsuitreiking
– Drankje tijdens prijsuitreiking

min. aantal personen 15 personen

tijdsduur 3 uur

prijs p.p. € 29,50 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!


Strandlocaties:

Kaap Flevo Zeewolde
Club Zand Castricum
Club Bloomingdale Bloemendaal
Sunsea Bar Wijk aan Zee