Dit Was Het Nieuws Spel!

Dit Was Het Nieuws Spel!

Culinair groepsuitje

Uitjes Spelprogramma / Teambuilding

Kijkt u allemaal weer naar het superleuke Dit Was Het Nieuws? Funny Events heeft een nieuw, eigentijds uitje ontwikkeld: het Dit Was Het Nieuws Spel in Amsterdam!

Wij blikken terug op de leuke, gekke, en belangrijke nieuwsfeiten van de afgelopen 20 jaar. Poeh, wat is er veel gebeurd! En weten wij dit allemaal nog? Het millenium, Wacho Jacko, Bill Clinton met zijn sexuele ascapades, de muziek van de Jaren 90 tot Joran en Obama. Herbeleef de afgelopen 20 jaar met het superleuke: Dit Was Het Nieuws Spel in Amsterdam!

Onder leiding van onze gekke host strijdt u in teams tegen elkaar tijdens de verschillende rondes. Zo spelen wij natuurlijk o.a. de bekende Kranten Koppen ronde, Foto Ronde en Fragmenten Ronde. Uiteraard spelen wij de quiz in een typisch Amsterdamse cafe, zodat u tijdens het spel een lekker drankje kunt drinken!

Het Dit Was Het Nieuws Spel is een gezellig en bijna nostalgisch uitje in hartje Amsterdam, ideaal voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje of familiedagje.

 

Dit programma is inclusief

– Dit Was Het Nieuws Quizmaster
– Fragmenten en Spelmateriaal
– Quiz
– Locatie in typisch Amsterdams Cafe

min. aantal personen 10 personen 

tijdsduur  2 uur

prijs p.p.  € 27,50 p.p. incl. btw.

optioneel  Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellige Warme Wallen Tour of Kroegenspeurtocht door de Jordaan vanaf 17,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

 Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart