Moordlunch Amsterdam

Moordlunch Amsterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Dagarrangement, Spelprogramma / Teambuilding

Bekijk hier de Moordlunch Amsterdam:

Speel mee en beleef een hilarische middag in Amsterdam tijdens de Moordlunch; de Moord op Hollands Next Topmodel… Uw groep wordt ontvangen in een gezellig restaurant in het centrum van Amsterdam met een heerlijk kopje koffie of thee. Nietsvermoedend is de groep lekker aan het bijkletsen, totdat 2 politie agenten binnen komen stormen; er is namelijk zojuist een moord gepleegd in het pand waar uw groep zit!

En, nog erger, er zitten 3 verdachten in uw groep! Deze verdachten zullen aan een grondig onderzoek worden onderworpen, echter, de politie heeft hier geen tijd voor. U wordt daarom verzicht de politie mee te helpen in het onderzoek. Wat is er gebeurd? Wie heeft er een wapen? En wie heeft er geen alibi? Tussen de gangen door zal de politie belangrijke aanwijzigen in het proces doorgeven, maar de taak is aan u:

Wie heeft Hollands Next Topmodel vermoord? Een spannende, maar vooral hilarische Moordlunch in een gezellig restaurant in hartje Amsterdam! Een ideale teambuilding middag voor een personeelsuitje, teamdagje of vrijgezellenfeest in Mokum!

NB. Houdt het spel geheim! Wij vragen u van te voren informatie over de gasten door te geven; deze gebruikt de acteur ( politie ) bij het uitzoeken van de verdachtes.

Dit programma is inclusief

– Spel en Script
– Politie agent ( acteur )
– Kleding en accesoires personages
– Accesoires voor de teams
– Uitgebreide lunch inclusief koffie en thee
– Prijs voor het winnende team

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 2,5 uur

prijs p.p. € 45,00 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellige Amsterdamse Borrelboot door de grachten a 37,50 per persoon incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart