Cocktail & Clubbing Tour Amsterdam

Cocktail & Clubbing Tour Amsterdam

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement, Rondleiding, Vrijgezellen, Workshop

Hou je van cocktails en het hippe uitgaansleven van Amsterdam? Dan hebben wij een supertour voor je! De Cocktail & Clubbing Tour Amsterdam neemt je mee naar de nieuwste tenten in de stad!

Om vast in de sfeer te komen, starten wij met een heerlijke Cocktail Workshop in het centrum van Amsterdam. Shake, stir en drink de lekkerste cocktails! Onder begeleiding van een professionele cocktailshaker leren jullie de befaamde cosmo’s, fabulous fun cocktail of bloody mary maken.

Na de workshop komt onze host jullie ophalen voor de Clubbing Tour door het bruisende Amsterdam! Ontdek de nieuwste en hipste barretjes als de Momo’s, de Rain en bar Italia tijdens deze Clubbing Tour! Hop van de ene hippe bar naar de andere hippe bar om te flaneren, te borrelen en misschien te flirtren!

Geniet van het spannende Amsterdamse nachtleven en kom op de leukste plekken in Amsterdam met de Cocktail & Clubbing Tour van Funny Events!

Dit programma is inclusief

– 2 Cocktails tijdens de workshop
– Workshop Cocktail Shaken
– 2 uur durende tour
– Cocktail tijdens de tour
– Club Host

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur
4 uur

prijs p.p. € 68,50 p.p. incl. btw.

optioneel Wil je een spetterend entree maken? Boek dan vooraf de Luxe Limousine Rit! Samen met je vrienden of vriendinnen op de meest chique manier met een glas champagne voor de deur van de club worden afgezet! De meest stijlvolle manier tijdens een vrijgezellenfeest met vrienden of vriendinnen!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!
Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken: