Pub Quiz

Pub Quiz

Culinair groepsuitje

Uitjes Spelprogramma / Teambuilding

Bekijk hier onze Pub Quiz in Amsterdam; de quiz die altijd gezellig is en bij iedereen zeker in de smaak zal vallen! Je kent het vast wel van de plaatselijke buurtkroeg, zo’n gezellige Pub Quiz waarbij je in kleine teams van 2 tot 4 personen de quizrondes speelt. En dat natuurlijk onder het genot van een lekkere borrel in de Pub…

Tijdens de Pub Quiz is iedere ronde weer anders, altijd geslaagd dus voor een vrijgezellenfeest, personeelsuitje of groepsuitje in het centrum van Amsterdam.

De Pub Quiz wordt gehouden in een lekker typisch bruin Café in het centrum van Amsterdam onder leiding van de spetterende Gemma Glitter! Met op de achtergrond de leukste, swingende hits speelt Gemma de quizrondes! Alle rondes zijn weer verschillend, voor ieder wat wils dus! Schitter in de Muziek Ronde, BNer Ronde, Algemene Kennis Ronde, Wist-U-Dat? Ronde en nog veel meer! Quizmaster Gemma Glitter stelt de leukste, meest uitdagende en intelligente quizvragen.

Borrel, quiz en speel mee met het altijd gezellige kroegspel; de Pub Quiz in Amsterdam!

NB. Lever eigen vragen in over de vrijgezel, familielid of jullie bedrijf! Wij maken hier een aparte quizronde van!

Onze uitjes zijn ideaal als bedrijfsuitje, groepsuitje of als vrijgezellenfeest in Amsterdam!

Dit programma is inclusief

– Quizmaster Gemma Glitter
– 6 Pub Quiz Rondes
– Gezellige Pophits als achtergrond muziek
– Invulboekje
– Prijs voor de winnaars
– Gezellig bruin café ( privé locatie )

Tijdsduur 1,5 uur

Prijs
10 – 15 personen €25,00 p.p. incl. btw
>15 personen €22,50 p.p. incl. btw

Min aantal personen 10 personen

Optioneel Boek bijvoorbeeld vooraf een “Rondleiding Op stap met Sjaan door de Jordaan” a €24,50 p.p. incl. btw of Crazy 88 stadsspel a €22,50 p.p. incl. btw om de teambuilding personeelsuitje of groepsuitje in Amsterdam helemaal compleet te maken! Onze uitjes zijn ideaal als vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje.

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!