Het Gooische Vrouwen Dinerspel!

Het Gooische Vrouwen Dinerspel!

Culinair groepsuitje

Uitjes Avondarrangement

De Gooische Vrouwen, wie kent ze niet? Na alle drama’s in de Gooische Vrouwen serie en de film, zijn ze terug in het Gooische Vrouwen Dinerspel! Dit keer met een geheel een nieuw drama! Na alle toestanden, leugens, affaires en verraad begint het hele verhaal weer van voor af aan…

Tijdens dit Soapdiner zijn de Gooische vrouwen Claire, Willemijn, Cherryl en Anouk zijn dit keer verwikkeld in een wel heel theatraal diner in het centrum van Amsterdam…Als je denkt: kan het nog erger? Jazeker dat kan! Beleef een hilarisch Gooisch themadinerspel in hartje Mokum met het Gooische Vrouwen Dinerspel, nieuw bij Funny Events!

Het zit de dames niet mee, want er is namelijk een heuse moordaanslag gepleegd…op Cherryl nota bene! Gelukkig heeft zij het overleefd…De groep is weer compleet en zelfs Jari en Tante Cor ontbreken deze avond natuurlijk niet!

Geniet, verkleed, lach en raak verwikkeld in de intriges en ontdek de geheimen van de Gooische dames. Dit stapelgekke Gooische Vrouwen Dinerspel! is een combinatie van een Moordspeldiner, een heuse Soap en gebaseerd op de personages in de serie Gooische Vrouwen!

Vanavond staat alles in het teken van het achterhalen van de waarheid. Iedereen is uitgenodigd door de welbekende, zwijgzame en dromerige Dokter Rossi om het onderste uit de kan te halen. Want was is er nou precies gebeurd?

Cherryl is in een diep coma geraakt nadat zij in de liftschacht is gevallen! Na weken is coma te hebben gelegen, is zij uiteindelijk ontwaakt. Maar..zij kan zich helemaal niets meer herinneren! En tot overmaat van ramp blijkt zij een dikke buik te hebben. Ze is dus in blijde verwachting! Maar van wie? Ze weet echt helemaal niets meer en herkent haar man Martin niet eens! Samen met Dokter Rossi probeert zij erachter te komen wat er is voorgevallen. Zijn er ruzies geweest? Ging zij vreemd? Is zij wel in de liftschacht gevallen of heeft iemand haar geduwd? Iedereen blijkt iets op zijn of haar kerfstok te hebben en de diepst bewaarde geheimen komen naar boven…

Kruip in de rol van een van de personages zoals de sluwe Claire, zanger Martin, sexverslaafde Anouk, knullige Evert, stylist allertijden Jari, de lieve bekakte Willemijn of natuurlijk Amsteramse Tante Cor en kom er samen achter wat er die bewuste avond is voorgevallen! Alle geheimen, witwasserij, affaires en leugens komen naar boven tijdens dit hilarische Gooische Vrouwen Dinerspel!

Aan Dokter Rossi de taak om tussen de gangen door het spel in goede banen te leiden en samen met u ( hopelijk! ) tot de oplossing van het mysterie komen…Als hij niet in slaap valt (!)

Heeft Martin hier iets mee te maken? Was het een wraakactie van Cherryl om met een ander het bed in te duiken? Of was zij wellicht draagmoeder? Zelfs Jari kan haar geen eenduidig antwoord geven, voor Cherryl betekent dit dat de onderste steen boven moet!

Beleef een stapelgekke thema avond met een vrijgezellenfeest met vriendinnen of een teambuidlingsuitje met collega’s tijdens het meest unieke spel van Amsterdam: het Gooische Vrouwen Dinerspel!

Dit programma is inclusief

– 3-gangen diner
– Dokter Rossi
– Scripts & muziek
– Kleding & accesoires
– Prijs voor de winnaars

Tijdsduur 3 uur

Prijs
€59,50 p.p. incl. BTW

Min aantal personen 10 personen


Optioneel
Boek bijvoorbeeld vooraf de Gooische Vrouwen Tour of de hilarische Crazy 88 City Game vanaf 22,50 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenfeest, groepsuitje of personeelsuitje in Amsterdam compleet te maken!