Speurtocht Jordaan

Speurtocht Jordaan

Culinair groepsuitje

Uitjes Spelprogramma / Teambuilding

Speur mee door de oude volkswijk de Jordaan met de Speurtocht Jordaan van Funny Events! In teams van 5 tot 7 personen strijdt tegen elkaar voor een geweldige prijs..Zo speurt u langs de Prinsengracht, de Noordermarkt en komt u alles te weten over de leuke kroegjes, Jordanese uitspraken en de mooiste hofjes van de Jordaan!

En, de Jordaan is natuurlijk al helemaal bekend vanwege de oudewetse smartlappen van Johnny Jordaan en Tante Leen! Opdracht: zing een smarlap in cafe Lowietje of op het plein van de Noordermarkt en maak hier een foto van!
Boek een gezellige speurtocht door de Amsterdamse Jordaan en beleef een gezellige dag om nooit meer te vergeten met de Speurtocht door de Jordaan!

Natuurlijk eindigen wij in een typisch Jordanees cafe voor de prijsuitreiking onder het genot van een borreltje en een liedje!

Dit programma is inclusief

– Begeleider
– 2 uur durende speurtocht
– Opdrachten en plattegrond
– Prijs voor het winnende team
– Drankje tijdens de prijsuitreiking

min. aantal personen 10 personen

tijdsduur 2,5 uur

prijs p.p. € 22,50 p.p. incl. btw.

optioneel Boek bijvoorbeeld aansluitend een gezellig Popquiz a Gogo Diner of een Ik Hou van Holland Dinerspel a 55,00 p.p. incl. BTW om uw vrijgezellenuitje, personeelsuitje of teamuitje in Amsterdam compleet te maken!

Meer Informatie of Reserveren? klik hier!

Bekijk ook de volgende uitjes om uw bedrijfsfeest, groepsevenement of familiedagje in Amsterdam compleet te maken:

  • Op stap met Loesie
  • Gouwe Ouwe Popquiz
  • Het Soap Diner
  • Warme Wallen Rally
  • Amsterdamse Borrelvaart